Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert mesaj! "Şerefliysen ya ispat et, ya istifa et!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınları hakkında "yurt dışına para aktarma" iddiasında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'na İran'dan paylaştığı Twitter mesajı ile "istifa et" çağrısında bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 11 gün önce gündeme getirdiği iddiaları parti grup toplantısında bazı kağıtlarla ispatlamaya çalışmıştı. Ancak delil diye sunduğu belgelerin iddiaları ile örtüşmeyen ve FETÖ tarafından hazırlandığı ortaya çıkan sahte belgeler olduğu ortaya çıkmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi ziyaret için bulunduğu İran'da CHP'lilere yönelik bir mesaj ile fotoğraf paylaştı.

İşte, "Tüm CHP’lilere sesleniyorum

Siyasette ve demokraside sert eleştiri olabilir, rekabet olabilir ama iftira ve çamur atmak olmamalıdır.

İftiralarına ve çamur siyasetine devam eden bu siyasi sahtekarın genel başkanlık yaptığı her gün millete hakarettir! " diyen Soylu'nun mesajı...

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert mesaj! "Şerefliysen ya ispat et, ya istifa et!" ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu chp genel başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.