Süleyman Soylu'dan açıklama geldi

Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda PKK/YPG hedeflerine karşı yürüttüğü operasyon Batı dünyasında büyük rahatsızlık yarattı. PKK'yı korumak için akla hayale gelmeyecek yöntemler uygulayan ABD'den de Türkiye'ye yönelik yaptırım kararları geldi. O yaptırımların hedefi olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da konuyla ilgili ilk değerlendirme geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cibuti İçişleri Bakanı Moumin Ahmed Cheick ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakan Soylu, İçişleri Bakanlığı'ndaki kabulün ardından basın mensuplarının, ABD'nin kendisinin de aralarında bulunduğu Türk bakanlara yaptırım kararıyla ilgili sorusunu yanıtladı.

Soylu, "İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim" yanıtını verdi.

ABD Hazine Bakanlığı, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye'ye yönelik operasyonuna ilişkin yaptırım kararlarını duyurmuştu.

Bakanlık açıklamasında, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yaptırım listesine alındığı bildirilmişti.

 

 

Süleyman Soylu'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler ABD Süleyman Soylu Barış Pınarı Harekatı Yaptırım mal varlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.