"PKK'yla, çetelerle mücadele ettik, keşke başıma bir şey gelseydi, bugünleri görmeseydim!"

ÖZEL HABER /  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in yayınladığı son videolar hakkında SuperHaber'e çok özel açıklamalar yaptı... "Arabuluculuk" iddiasını yalanlayan Soylu, Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini açıkladı. Bakan, "PKK ile terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim." dedi

Z.Cengiz Er
Z.Cengiz Er

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve  büyük şok yaşadığını dile getirdi.

Soylu, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, "Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım." dedi.

"PKK'yla, çetelerle mücadele ettik, keşke başıma bir şey gelseydi, bugünleri görmeseydim!"

"ÖZIŞIK İLE GÖRÜŞMEDİM!"

Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, SuperHaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle gerçekleştirildiği öne sürülen "arabuluculuk" ziyaretinin hiç yaşanmadığını vurguladı.

Soylu iddiaya ilişkin, "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı." ifadelerini kullandı.

Kendisine bir kumpas kurulduğunu da söyleyen Soylu sözlerine şöyle devam etti;

"Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım."


"KEŞKE BUGÜNLERİ GÖRMESEYDİM"

Yaşananlar nedeniyle oldukça üzgün olduğu gözlenen Soylu, SuperHaber'e yaptığı açıklamaları, "PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim." sözleriyle bitirdi. 

 

"PKK'yla, çetelerle mücadele ettik, keşke başıma bir şey gelseydi, bugünleri görmeseydim!" ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sedat Peker Hadi Özışık süleyman özışık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.