Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı

TİP Milletvekili Barış Atay'ın çirkin ithamlarına okkalı bir cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya karşı başlatılan karalama kampanyası ters tepti. Sosyal medyada SoyunSoylansın başlığı altında Bakan Soyluya binlerce destek paylaşımı yapıldı.

TİP'li vekil Barış Atay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Süleyman Soylu'ya yönelik ''Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız'' şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Bakan Soylu ise Atay'a verdiği cevapta ''Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da. Senden tam tecavüzcü olur...Tuma’nın kollayıcısı. Dikkat yakalanma...'' ifadelerini kullandı.

Yaşanan skandal olayın ardından sosyal medyada açıklan SoyunSoylansın başlığı altında Süleyman Soylu hakkında binlerce destek mesajı paylaşıldı.

Başlık kısa sürede Twitter'da zirveye yerleşti.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı - Resim : 3

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı - Resim : 4

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı - Resim : 5

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı - Resim : 6

Süleyman Soylu sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Barış Atay Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.