'Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından SuperHaber programcısı Nedim Şener'in bir tweetini alıntıladı. Bakan Soylu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in FETÖ'cülere sahip çıktığı bir videonun yer yer aldığı paylaşıma "Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır" yorumunu yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel İzmir, Karabük ve Yalova milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in istifası sonrasında bir basın açıklaması yapmış ve bu istifaların 'saray operasyonu' olduğunu öne sürdü.

Özel, yaptığı açıklamada "Dün olduğumuzdan bugün daha kararlıyız. Bugün yaşananların Saray tarafından ve tek adam rejiminin devamı için her şeyi göze alanlar tarafından nasıl takip edildiğini dikkatle görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Milletvekillerinin açıkça partilerinin Atatürk çizgisinden çıkması ve iktidar olmak için HDP'den medet ummasına itiraz ettiklerini söylemelerine rağmen, CHP'liler bu söylemlerini sürdürmeye devam etti.

NEDİM ŞENER'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E VİDEOLU YANIT

Sosyal medya hesabından Özgür Özel'in geçmişte FETÖ'cüleri savunduğu bir videosunu paylaşan SuperHaber programcısı Nedim Şener, paylaşımına "Mehmet Ali Çelebi ve iki milletvekilinin istifasını ‘sarayın operasyonu” diye adlandıran ve linci başlatan Özgür Özel’in açıklaması!!!" notunu düştü.

BAKAN SOYLU DA PAYLAŞTI: ÖZGÜR ÖZEL 46'DIR

Özel'in “FETÖ terör örgütü diye yetkililerin ifade ettiği Manisa’daki cemaate karşı yapılmış bir operasyondan sonra bugün Emniyet Müdürlüğünde bu gözaltında olanları ziyaret ediyoruz" sözlerinin yer aldığı videoyu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da paylaştı.

Yaptığı alıntıya "Nedim Şener çok güzel yakalamışsın" notunu düşen Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır "

 

'Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır' ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Özgür Özel Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.