Süleyman Soylu istifa mı etti? Ahmet Takan kimdir?

Kamuoyunda "Dedikodu gazetecisi" olarak bilinen Ahmet Takan, bugünkü yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa edeceğini iddia etti. Söz konusun iddia sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu. Daha önce de birçok konuda spekülatif iddialar ortaya atan Takan’ın hedefinde bu kez Süleyman Soylu yer aldı. Süleyman Soylu istifa mı etti? Ahmet Takan kimdir? İşte detaylar…

"Dedikodu gazetecisi" olarak anılan Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef aldı. Son yıllarda terörle mücadelede kazanılan başarılarıda önemli rol oynayan isimlerden biri olan Süleyman Soylu’yu hedef alan Ahmet Takan’ın iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ahmet Takan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili spekülatif iddialar ortaya atarak, Bakan'ın yakın bir zaman dilimi içerisinde istifa edeceğini iddia etti.

AHMET TAKAN KİMDİR?

"Dedikodu gazetecisi" olarak anılan Ahmet Takan, Yeniçağ’da yazdığı köşe yazıları ile bilinmektedir. Sık sık spekülatif iddialar ortaya atarak kamuoyunda gündem olan Takan'ın daha önce de pekçok haberi yalanlanmıştı.

Ahmet Takan ayrıca eski basın müşaviridir.

Süleyman Soylu istifa mı etti? Ahmet Takan kimdir? ile ilgili etiketler Süleyman Soylu istifa ahmet takan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.