"Herkes haddini bilsin!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu valisine 'it' dediği görüntüleri ellerinde olduğu halde yayınlamayan Fatih Portakal'a ve ortak yayın öncesi İmamoğlu'yla otelde buluşan İsmail Küçükkaya'ya sert sözlerle yüklendi.

FOX TV mikrofonlarına konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu valisine 'it' dediği görüntüleri 'genelge' bahanesiyle yayınlamayan Fatih Portakal'a "Genelgeyi aşağıdan yukarıya İsmail Küçükkaya ile sayın Portakal okursa. Bu genelgenin neyi ifade ettiği ortaya konulur. Ama bir millet kandırılıyor, bir millet aldatılıyor. Bu milleti kandıran ve aldatan sizin televizyonunuzda şu anda program yapan arkadaştır." sözleriyle yüklendi.

"BENİMLE DALGA GEÇER GİBİ BENİ PROGRAMA ÇAĞIRIYORLAR"

 Soylu sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Bir büyükşehir belediye başkan adayı bizim bir sayın valimize 'it' diyor. Kamera kayıtları sizde ve ben size çağrıda bulunuyorum bunları yayınlayın diye. Benimle dalga geçer gibi beni programa çağırıyorlar. Yani afadersiniz ama edep aranır hale gelmiş. Yani kimin neyi yaptığı... Yani yarın öbür gün bakanlıkları idare eden, bakanlıkları yöneten 3-5 tane adam Türkiye'ye istediğini istediği şekilde yaptırabilecek bir kabiliyete gelecek. Herkes haddini bilsin. Herkes kendi işini yapsın. Ben kendi işimi yapmaya çalışıyorum."

 "BU ARKADAŞLAR HEPİMİZİ ALDATTI"

Görüntülerin bilerek paylaşılmadığını ifade eden Soylu, "O görüntüleri Portakal da, Küçükkaya da gördüler. Valiye 'it' denilen o görüntüleri gördüler ve paylaşmadılar. Vatandaş başka kaynaklardan aldı ve gördü. Ama onlar paylaşmadı. Bu vatandaşa karşı yapılan son derece yanlış bir iştir.

Bu arkadaşlar hepimizi aldattı. Bu arkadaşlar kim? İsmail Küçükkaya şu anda tüm Türkiye'yi aldattı. Siz ahlaksızlığın ortaya çıkarılmasını eleştiriyorsunuz, ahlaksızları eleştirmiyorsunuz. Benim kanaatimce ahlaksızı eleştirin. İki ahlaksız var birisi bu toplantının içerisinde rakibine kambura yatan ve rakibine yanlış yapan bir ahlaksız. Ötekisi de bu ahlaksızlığı hazırlayan bir ahlaksız. Siz gidin onlara bakın.. " diyerek sözlerini sonlandırdı.

"Herkes haddini bilsin!" ile ilgili etiketler Fox TV Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.