Süleyman Soylu açıkladı: 120'nin altında terörist kaldı...

Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya yönelik amansız mücadelesi sürerken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan flaş bir açıklama geldi. Bakan Süleyman Soylu, "Sadece 8-9 vilayette 120'nin altında terörist kaldı." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli'nde düzenlenen mitingde, “10 ilde 120'nin altında terörist kaldı, 29 Ekim 2023'te tek bir terörist kalmayacak. Benim Amerika'da bir tek malım var o da FETÖ" dedi.

"120'NİN ALTINDA TERÖRİST KALDI"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kırklareli'nde çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra düzenlenen mitingde halka hitap etti. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "9-10 ilde 120'nin altında terörist kaldı, 29 Ekim 2023'te tek bir terörist kalmayacak. Benim Amerika'da bir tek malım var o da FETÖ" dedi. Bakan Soylu’nun mitingde vatandaşlara hitabı devam ediyor.

 

Süleyman Soylu açıkladı: 120'nin altında terörist kaldı... ile ilgili etiketler Süleyman Soylu PKK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.