Süleyman Özışık'tan OdaTV'ye: Sizi daha çok inciteceğim

OdaTV, dün Süleyman Özışık'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "masum olduğuna inandığı" insanların dosyalarını götürdüğünü açıkladığı bir videoyu gündeme getirdi. Özışık, YouTube hesabından 'OdaTV'ye ve Twitter farelerine cevabımdır' başlıklı bir video yayınlayarak çıkan habere yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suç duyurusunda bulunduğu Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın 18 Haziran 2020'deki yayında kullandığı kullandığı ifadeler dün OdaTV tarafından yeniden gündeme getirildi.

Özışık'ın yayında Bakan Süleyman Soylu'ya 'masum olduğuna inandığı' binlerce kişinin dosyasını götürdüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandığı görüldü:

"Gerek Süleyman Soylu'ya gerek OHAL işlemleri komisyonuna gerek diğer mercilere, masum olduğuna inandığım binlerce insanın dosyasını götürdüm. Dedim ki; 'bu insanlar masum çıkmazsa hesabını benden sorun' ve araştırmalar yapıldı. Hepsinin bir iftiraya kurban gittiği ortaya çıktı."

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'TAN YANIT: SİZİ DAHA ÇOK İNCİTECEĞİM

OdaTV'nin Yargıtay Cumhuriyet Eski Savcısı Mehmet Ruşen Gültekin'in görüşlerine de yer verdiği habere bugün Özışık'tan yanıt geldi.

YouTube hesabından bir video paylaşan Özışık, "Zamanında sizin canınızı çok yakmışım, çok incitmişim. Ama Allah şahit, eğer ben buradan kalkarsam, ben sizi daha çok inciteceğim" dedi. 

Özışık, "Eğer gücünüz yetiyorsa düştüğüm yerden kalkmama müsade etmeyin. Eğer müsade ederseniz ben bir kere daha, çok fena bir şekilde sizi inciteceğim" ifadesini kullandı.

Süleyman Özışık'tan OdaTV'ye: Sizi daha çok inciteceğim

"SİZ AKLINIZI MI YİTİRDİNİZ? MANYAK MISINIZ?"

Kendi yayınladığı bir videoyu tekrar gündeme getirmenin 'Ortaya çıkardık' şeklinde servis edilmesine tepki gösteren Özışık "Siz aklınızı mı yitirdiniz? Manyak mısınız? Ben neden bahsediyorum. Tekrar söylüyorum OdaTV'deki çaylak gazetecilere söylüyorum. Soner Yalçın'ın ilkeli muhalefetini beğenen bir insanım. Ama OdaTV hem operasyon hem de karalama kampanyası yürüten bir çukur site haline gelmiş. Soner Yalçın'ı da kendisi ile birlikte açığa çekiyor." diye konuştu.

Özışık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben FETÖ mağduru olduğuna inandığım bu ülkenin masum insanları ile ilgili televizyonlarda, köşe yazılarında, sosyal medya hesaplarımda hikayeleri anlatarak bahsettim. Devlet maalesef iğne ile kazması gereken yere kepçe ile daldı. Ve arada birileri de namussuzluk yaptı, bazı sıradan insanları 'FETÖ'cü' diye yaftaladı. Ben de 'Duyun bunları, bunlar mağdur' diyerek kimin ilgi alanına giriyorsa bunu ihbar kabul etmişler. Ben de almışım bunları götürmüşüm..."

Süleyman Özışık'tan OdaTV'ye: Sizi daha çok inciteceğim ile ilgili etiketler OdaTV FETÖ savcı OHAL süleyman özışık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.