Süleyman Özışık: Onurum kabul etmiyor

Türkiye Gazetesi'nden kovulduğu iddia edilen Süleyman Özışık, bugün bir köşe yazısı kaleme aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu Özışık, "Üzerimde oluşan böyle bir şaibe varken köşe yazarlığına devam etmeyi onurum kabul etmiyor." ifadesini kullandı.

Sedat Peker'in, gazeteci Hadi Özışık ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydını paylaşmasının ardınan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk kez SuperHaber'e konuşmuştu.

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Bakan Soylu, ertesi gün harekete geçmişti.

Bu gelişmenin ardından Hadi Özışık'ın TV100'deki programdan Süleyman Özışık'ın da Türkiye Gazetesi'nden kovulduğu iddia edilmişti.

Önce Hadi Özışık SuperHaber'e yaptığı açıklamada iddiayı yalanlayarak kendisinin görevinden ayrıldığını söylerken, benzer bir açıklama Süleyman Özışık'tan da geldi.

"KÖŞE YAZARLIĞINA DEVAM ETMEYİ ONURUM KABUL ETMİYOR"

Süleyman Özışık, bugün Türkiye gazetesindeki köşe yazısında, "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun yaşanan diyaloglarda adım geçtiği için hakkımda yaptığı bir suç duyurusu var. Üzerimde oluşan böyle bir şaibe varken köşe yazarlığına devam etmeyi onurum kabul etmiyor. Bu nedenle; bana inanmalarına, arkamda durmalarına ve "Yazılarına devam et" demelerine rağmen gazetem 'Türkiye'nin yönetiminden müsaade istedim... Hakkınızı helal edin" ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GÖRÜŞMEDE ADI NASIL GEÇMİŞTİ?

Sedat Peker'in yayınladığı görüşme kaydında Hadi Özışık, Peker'in YouTube için çektiği videodan adının çıkarılmasını istemiş, "Süleyman Bey'le görüşmeye giden Süleyman Özışık" demişti.

 

Süleyman Özışık: Onurum kabul etmiyor ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Sedat Peker İçişleri Bakanı Hadi Özışık süleyman özışık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.