Süleyman Hurman: Bruno Fernandes bizim için oyuncu baktı

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes'in kendileri için oyuncu baktığını söyledi: "Benatia'nın gelmesinde en büyük rolü Biglia ve Viviano oynadı, onların ilişkisi Mehdi’yi getirdi. Hatta Manchester United'daki Bruno Fernandes bizim için oyuncu baktı, o derece iyi bir aile ortamı yakaladık."

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Spor Arena'da Uğur Yapıcı’ya açıklamalarda bulundu. Transfelerin perde arkasını anlatan deneyimli yönetici, "Manchester United'daki Bruno Fernandes bizim için oyuncu baktı, o derece iyi bir aile ortamı yakaladık" dedi.

"Çok önemli oyuncular transfer ettim ama medyamız büyük takımların transferlerine yer verdiği için çok alıcısı gözükmedi" diyen Süleyman Hurma, şunları anlattı:

"BENATİA'YI ALINCA PSG BAŞKANI ARADI"

"Örneğin Mehdi Benatia bize transfer olunca Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi yanımızda Benatia'yı aradı. Ahmed Musa için şu ana kadar 41 milyon Euro bonservis ödenmiş. Bizim içimizdeki oyuncular sportif direktör gibi çalışıyor. Benatia'nın gelmesinde en büyük rolü Biglia ve Viviano oynadı, onların ilişkisi Mehdi’yi getirdi. Hatta Manchester United'daki Bruno Fernandes bizim için oyuncu baktı, o derece iyi bir aile ortamı yakaladık."

"Hedeflerimiz kulübü Avrupa’nın en etkin markaları arasına sokmak, bunu yapabilmek için marka değerimizi artırmamız lazım. Bu yüzden Biglia, Ahmed Musa, Benatia, Borini, Karamoh gibi oyuncuları buraya kazandırıyoruz. Bizim maçımız oynanırken merak edilen bir takım olmayı arzu ettik. Bu oyuncuların arkadaşları dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar ve çeşitli şekilde bize destek oluyorlar. İtalya’dan Venezuela’ya kadar haber olabiliyoruz. Bunların yanında potansiyeli yüksek genç oyuncular ekliyoruz. Adnan Uğur, dünyadaki birçok takımın scout listesinde yer alıyor. Schalke’den transferimiz Levent Mercan ve Bayer Leverkusen’den aldığımız Samet Uğur artık bizim yıldızlarımız oluyor” açıklamasında bulundu.

Süleyman Hurman: Bruno Fernandes bizim için oyuncu baktı

"BU SENE ROSS BARKLEY İLE ANLAŞTIK"

Transferini gerçekleştirmeyi çok istedikleri bir isim olup olmadığıyla ilgili gelen soruya ise Hurma, “Bu sene Ross Barkley ile anlaştık. Chelsea’dan yıllık 10 milyon Euro maaş alıyor, biz bunun komik sayılabilecek bir kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım. Barkley’i almayı çok isterdim, takımımıza lazım bir oyuncuydu. Stadyum ve tesis sorununu çözdüğümüz zaman Karagümrük istediği oyuncuyu alabilecek ekonomiyi üretir” cevabını verdi.

Süleyman Hurman: Bruno Fernandes bizim için oyuncu baktı ile ilgili etiketler Manchester United süleyman hurma fatih karagümrük bruno fernandes Ross Barkley
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.