Süleyman Hurma: Trabzonspor'un şampiyon olması imkansız!

Trabzonspor Kulübü Eski Sportif Direktörü Süleyman Hurma, bordo-mavili camianın gündemine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Hurma, ”Trabzonspor atmosferini, sistemini değiştirmediği sürece başarılı olamaz” dedi. Altınordu’nun 5.kez düzenlediği U12 İzmir Cup organizasyonu da yerinde takip eden Hurma, böyle organizasyonların çoğalması gerektiğine dikkati çekti.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Süleyman Hurma’nın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

U12 İZMİR CUP HAKKINDA: KÜLTÜR ALIŞ-VERİŞİ VAR

Şu anda çok güzel bir ortam var. 10-12 yaşlarındaki çocuklar burada. Cıvıl cıvıl, enerji dolular. Çocuk sesleriyle büyülenmiş gibiyim. Dünyanın her yerinden çocuklar var. Çok keyif aldım. Altınordu çok güzel bir proje ortaya koydu. Umarım ülkemizin bütün bölgelerinde böyle organizasyonlar devam eder. Bir kültür alış-verişi var bu söyleyebiliriz. Buradaki herkes futbolcu olmayacak. Elene elene gidecekler. Kimisi mühendis, kimisi doktor olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

"ORADAKİ GÜRUH, HER GELENE KAN KUSTURUYOR"

Trabzonspor sorunlarını çözmeden kim gelirse gelsin her geçen gün daha da kötüye gidecektir. Üzülerek söylüyorum daha da kötüye gidiyor. Trabzonspor’un sorunu; Ahmet ya da Mehmet’in gelmesi değil. Kendi sorunlarını çözememesidir. Orada bir güruh var. Her gelene kan kusturuyorlar. Yönetimleri de yöneticileri de, teknik heyet ve futbolcuları da olumsuz etkiliyorlar. Muharrem Usta’yı da Hacıosmanoğlu’nu da getirenler de götürenler de aynı insanlar. Ağaoğlu’nun başarılı olmasını isterim. Ama bu tarihi not edin. Şimdi onu isteyen insanlar önümüzdeki sezon gitmesini konuşuyor olacaklar.

"TRABZONSPOR'UN ATMOSFERİ VE SİSTEMİ DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE BAŞARILI OLMASI İMKANSIZ"

Mesele sadece para değil. Trabzonspor kendisine finansman da bulur, futbolcu da bulur. Mesela sadece bu değil. Ortamı ve atmosferini, sistemini değiştiremediği sürece başarılı olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.

"ÖZKAN SÜMER'İ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA..."

Özkan Sümer’i nasıl anlatabilirim ki? Trabzonspor’da hemen hemen her görevi yapmış, Türk futbolunda önemli görevler yapmış bir futbol adamından bahsediyoruz. Nasıl bir ifade kullanmalıyım ki hem onu kırmamalıyım, hem de hiçbir şey yapamayacağını söylemeliyim. Özkan Sümer’i kırmak istemiyorum. Ama şu anki güncellenememiş bilgileriyle çok başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Bu benim fikrim.

Süleyman Hurma: Trabzonspor'un şampiyon olması imkansız! ile ilgili etiketler Trabzonspor süleyman hurma
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.