Süleyman Hurma: Tesis ve stadyum problemini çözemezsem bu işten çekileceğim

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, ”Net olarak söylüyorum, tesis ve stadyum problemini çözebilirsem Karagümrük Avrupa’nın en önemli markalarından birisi olur. Ama dramatik şekilde tesis ve stadyum problemim var. Şunu çok net söylüyorum; bu zorluğu aşamazsam bu işten çekileceğim. Çünkü hedeflerime tesis ve stat olmadan gidemem. Ortalıkta Don Kişot gibi dolaşmanın bir anlamı yok” dedi.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Spor Arena'da Uğur Yapıcı’ya açıklamalarda bulundu. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı kulübü geçen sezon yıllar sonra Süper Lig'e çıkmıştı. Ancak antrenman tesisi ve stat sıkıntısı hala çözülemedi.

Bu konuda konuşan Hurma, "Net olarak söylüyorum, tesis ve stadyum problemini çözebilirsem Karagümrük Avrupa’nın en önemli markalarından birisi olur. Ama dramatik şekilde tesis ve stadyum problemim var. İstanbul gibi talihsiz bir şehirdeyim, yer yok ve olan yerler ise çok değerli. Bulduğumuz alanlar merkeze çok uzak yerler. Şunu çok net söylüyorum; bu zorluğu aşamazsam bu işten çekileceğim. Çünkü hedeflerime tesis ve stat olmadan gidemem. Ortalıkta Don Kişot gibi dolaşmanın bir anlamı yok" dedi.

 Süleyman Hurma: Tesis ve stadyum problemini çözemezsem bu işten çekileceğim

FRANCESCO FARİOLİ TERCİHİ...

32 yaşındaki İtalyan teknik direktör Francesco Farioli tercihi hakkında konuşan Hurma, "Cesaret her iş geçerli olan bir şey, cesareti olmayan birisinin bir şey başarması mümkün değil. Cesaret hiçbir şeyden korkmamak değil, korkunun varlığına rağmen doğru olanı yapmaktır. Herkesin kabul edeceği bir şeyi yapıp bunu topluma sunmak idare eden bir karar olur. Hayatım boyunca cesur kararlar aldım, bir işin başına mümkün olan en iyisini bulup getireceksiniz."

"Pep Guardiola'yı getirme imkanım yoktu fakat bizim şartlarımıza göre en iyisi olan Farioli’yi getirebildim. Kariyerim boyunca en iyisi olma ihtimali olan hocalara fırsat verdim. Başı ve sonu belli olan hikayeleri sevmiyorum. Ülkemizdeki iyi hocalar ile en iyi ihmalle küme düşmezsiniz, bunun dışında bir şey yapma durumunuz yok. Bir işte başarılı olmak istiyorsanız rakiplerinizin önünde, standartların dışına çıkmanız lazım. Bu farkı; bilgi, insan ve çalışma ile denedik" ifadelerini kullandı.

“Teknik direktörlerin satışına inanıyor musunuz?” sorusuna ise deneyimli yönetici, “Tabii ki inanıyorum, dünyada çok ciddi örnekleri oldu. Çok oyuncu sattım ama teknik direktör satışını henüz denemedim. Birçok teknik direktörümüz bizimle beraber çalışırken büyük kulüplere transfer oldu ama o kardeşlerimizin önünü açıp ekonomik kazanç sağlamadım. Gelecek günlerde transfer getirisi olur mu görmemiz lazım” cevabını verdi.

Süleyman Hurma: Tesis ve stadyum problemini çözemezsem bu işten çekileceğim ile ilgili etiketler süleyman hurma fatih karagümrük Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.