Süleyman Hurma: 7 tane ilk 11 oyuncumuz oynayamayacak

Süleyman Hurma: "Bizim için kötü bir zamana denk geldi Galatasaray maçı... 7 tane ilk 11 oyuncumuz oynayamayacak. Buna rağmen güzel bir maç olacak. 35 yıl sonra ligde karşılacağız ama iki kulübün da mazisi büyük. Geçmişte çok maç yapmış, futbolcu alıp vermiş iki kulüpten bahsediyoruz. Lige yeni çıkmış, bir şeyler yapmaya gayret eden bir kulübüz."

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, yarın Süper Lig'in 13. haftasında oynayacakları Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Hurma, zorlu maçta ilk 11 oynayan 7 futbolcudan yoksun olacaklarının altını çizdi.

Hurma, şunları söyledi: 

"Bizim için kötü bir zamana denk geldi Galatasaray maçı... 7 tane ilk 11 oyuncumuz oynayamayacak. Buna rağmen güzel bir maç olacak. 35 yıl sonra ligde karşılacağız ama iki kulübün da mazisi büyük. Geçmişte çok maç yapmış, futbolcu alıp vermiş iki kulüpten bahsediyoruz. Lige yeni çıkmış, bir şeyler yapmaya gayret eden bir kulübüz."

"Hatay deplasmanında kırmızı kart gören N'Diaye elindeki bardak suyu sinirlenip yere atıyor. Bu oyuncumuz kulübede öyle atıldı. Diğer oyuncumuz (Sabo) atılmakla kalmadı, rapor da edildi. Zaten takımlar Covid nedeniyle zorda, hakem arkadaşlarımız da bu konuda biraz hoşgörülü olmalı. Her şeyi görmeye çalışmaya gerek yok."

Süleyman Hurma: 7 tane ilk 11 oyuncumuz oynayamayacak

"Biz sezon başında bir hedef koyduk; bu sezon Avrupa kupalarına katılacak bir takım kuracağız. Fabio Borini gibi önemli bir ismi transfer ettik. Emre Çolak'ın kariyeri zaten ortada. Sezon sonuna kadar anlaştık. Yaptığımız ve henüz açıklamadığımız transferlerimiz de var."

"30 yıldır bu işi yapıyor olmamızdan kaynaklı dünyanın her yerinde ilişkilerimiz var. Genelde ismi bilinmeyen oyuncuları alıp vizyona çıkartırdım. Bu yıl tarzımızın biraz dışına çıktık. Pandemiden dolayı gidip oyuncu seyredemiyoruz. Bildiğiniz oyuncuları almak zorundasınız. Viviano'yu biliyorduk, getirdik. Onun İtalya'dan gelmesi Biglia'nın da gelmesini kolaylaştırdı. Bu işler böyledir."

Süleyman Hurma: 7 tane ilk 11 oyuncumuz oynayamayacak ile ilgili etiketler Galatasaray fatih karagümrük süleyman hurma Fabio Borini
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.