Süleyman Çakır vefat ilanı! hangi bölümde, kim tarafından öldürüldü?

Süleyman Çakır vefat ilanı sosyal medyada gündem oldu. Türkiye’nin efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin oyuncularından Süleyman Çakır ölüm sahnesi zaman zaman konuşulmakta. Peki, Süleyman Çakır ne zaman öldü?

Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır’ı 8 Nisan tarihinde bir kez sosyal medya gündeminde yer aldı. Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi dizisinden ayrılmasının ardından Süleyman Çakır’ın gıyabi cenaze namazı kılındı. Yaşanan anlar Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmazları arasında yer aldı. Peki, Süleyman Çakır hangi bölümde, kim tarafından öldürüldü?

SÜLEYMAN ÇAKIR NE ZAMAN ÖLDÜ?

Kurtlar Vadisi dizisinde uyuşturucuya savaş açması ve İstanbul'da bir konferansta Baron'a suikast düzenlenmesi gibi nedenlerle Süleyman Çakır her zaman hedef noktası haline geldi. Baron Mehmet Karahanlı'dan aldığı emir doğrultusunda Testere Necmi'nin Cerrahpaşalı Halit'ten Süleyman Çakır'ı öldürmesini istemesinin akabinde Halit tarafından pusuya düşürülerek ağır yaralandı.

Hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Süleyman Çakır’ın ölüm tarihi ise 8 Nisan 2004 olarak gerçekleşti.

Süleyman Çakır vefat ilanı! hangi bölümde, kim tarafından öldürüldü?

SÜLEYMAN ÇAKIR KİMDİR?

Kurtlar Vadisi dizisinde Hekimoğlu türküsüyle özdeşleşen ve oyuncu Oktay Kaynarca tarafından hayat verilen Süleyman Çakır henüz küçük yaştayken cami avlusunda gözü önünde babasının vurulduğunu görmüş ve bundan sonra dünyaya hep nefretle bakmıştır.

Babası öldükten sonra annesinin evde yaptığı pilav ve nohudu satarak hem kız kardeşi Derya Çakır'a hem de annesi Emine Çakır'a bakan Süleyman Çakır’ı günün birinde zabıta gelip yasak yerde satış yaptığı için hem onu hem de kız kardeşini hırpalamıştır.

Hırpalama sırasında zabıtanın kız kardeşine vurmasından dolayı gözü dönmüş ve zabıtayı art arda bıçaklayarak öldürmüştür. Sonrasında cinayet suçundan hüküm giyip hapse düşen Çakır, Duran Emmi sayesinde mafyaya girmiş ve önemli bir mafya babası olmuştur. Sonra Laz Ziya'nın kızı Nesrin Yılmaz ile evlenmiştir.

Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir.

Süleyman Çakır vefat ilanı! hangi bölümde, kim tarafından öldürüldü? ile ilgili etiketler süleyman çakır Kurtlar Vadisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.