Süleyman Çakır ölüm ilanı! Hangi gazetede yayınlandı?

Süleyman Çakır ölüm ilanı! Bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin 8 Nisan 2004 tarihinde öldürülen karakteri Süleyman Çakır o kadar çok seviliyordu ki bir vatandaş gazeteye Süleyman Çakır adına ölüm ilanı bile vermişti. Bu olay yaşandığı dönem büyük yankı oluştururken Süleyman Çakır'ın her ölüm yıl dönümünde konu yeniden güldeme geliyor. Peki hangi gazetede yaynılandı? İlanı kim verdi? İşte Süleyman Çakır'ın ölüm ilanı ve detaylar...

Süleyman Çakır ölüm ilanı! Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinin başrolü Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri bugün ölüm yıl dönümünde anılıyor. Süleyman Çakır karakteri o kadar çok seviliyordu ki bir vatandaş 2008 yılında gazeteye Süleyman Çakır adına ölüm ilanı bile vermişti. Şimdi de bugünün yıl dönümünde o ilan yeniden gündeme geliyor. Peki hangi gazetedeydi? İlanı kim verdi? İşte Süleyman Çakır'ın ölüm ilanı!

Süleyman Çakır ölüm ilanı! Hangi gazetede yayınlandı?

SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM İLANI!

Kocaeli'de bir vatandaş, Kurtar Vadisi dizisinin unutulmaz oyuncusu Süleyman Çakır'ı dizideki ölümünün yıl dönümünde gazete ilanı ile andı.

Dizide Süleyman Çakır tiplemesi ile ün kazanan Oktay Kaynarca'yı fanatikleri unutamıyor.

Kocaeli'de yaşayan Tarık Bulut isimli vatandaş, Süleyman Çakır'ın dizide öldüğü 8 Nisan 2004 tarihinin dördüncü yıl dönümü nedeniyle gazetelere anma ilanı verdi.

İlanda şu sözlere yer verildi:

"Merhum Ziya Yılmaz'ın (Laz Ziya) damadı, Nesrin Hanım'ın eşi, Meral Yılmaz'ın eniştesi, Polat Alemdar'ın can dostu ve ortağı, Memati, Erhan ve Abdülhey'in arkadaşı, Merhume Derya Çakır'ın ağabeyi, Seyfo Dayı'nın manevi yeğeni, Selvi ve Pusat'ın babaları unutulmaz isim Süleyman Çakır'ın vefatını bundan 1461 gün önce derin bir üzüntü ile öğrendik. Acımız büyük. Merhuma Rahmet, eş ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Saygılarımla. Tarık Bulut (Bir Yurttaş)."

Süleyman Çakır ölüm ilanı! Hangi gazetede yayınlandı? - Resim : 2

Süleyman Çakır'ın dizideki ölüm sahnesinden sonra Türkiye'nin dört bir yanında gıyabında cenaze namazı kılınmış ve gazetelere başsağlığı ilanları verilmişti.

Oktay Kanarca'nın dizideki Süleyman Çakır rolüne son verilmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Süleyman Çakır ölüm ilanı! Hangi gazetede yayınlandı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.