Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in Ankara'da bir plazanın 20. katından düşerek ölmesine ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında şüpheliler Çağatay A. ve Berk A.'nın gözaltına alındığını açıkladı. Şüpheliler nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Şule Çet’in ölümünün ardından daha önce 2 kez gözaltına alınıp Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılan bir numaralı şüpheli Çağatay A. ile o gece yan odada bulunan Berk A., yeni deliler ışığında 3. kez gözaltına alındı. Tutuklanmaya yönelik gözaltına alınan şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında olay günü Çet ile birlikte olan Çağatay A. ile Berk A.’nın tekrardan gözaltına alındığını belirtti. Açıklamada “Ankara Grup Başkanlığının düzenlemiş olduğu rapor içeriğinden Çet’in tecavüze uğrayıp uğramadığının ve kesin ölüm sebebinin tespiti için elde edilen veriler ve dosya, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderilerek ilgili ihtisas dairesinden bu konuda rapor istenmesine karar verildi. Yeni delilleri değerlendiren soruşturmayı yürüten savcı, şüphelilerin tekrardan gözaltına alınmasına karar verdi. Öözaltına alınan şüpheliler, ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘cinsel saldırı’ suçlarından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi” denildi.

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler Çağatay A. ile Berk A. nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

 

Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme! ile ilgili etiketler Şule Çet cinayet Son dakika Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.