Suits dizisi Türkçe ismi ne olacak?

NBC Universal'ın popüler dizisi olan Suits, Türkiye televizyonlarına uyarlanacak. Yapılan haberler ardından Türkiye televizyonuna uyarlanacak olan Suits dizisinin Türkçe adının ne olacağı, konusunun ne olacağı, ne zaman başlayacağı ve oyuncularının kimler olacağı araştırılmaya başlandı. Tüm detaylarıyla  haberimizde... 

NBC Universal imzasıyla ekrana taşınan popüler dizi Suits, Türkiye televizyonuna uyarlanıyor. Dizinin Türkiye haklarını satın alan Karga Seven Türkiye, dizinin Türk versiyonu için çalışmalara başladı. Yapılan haberler ardından Türkiye televizyonuna uyarlanacak olan Suits dizisinin Türkçe adının ne olacağı, konusunun ne olacağı, ne zaman başlayacağı ve oyuncularının kimler olacağı araştırılmaya başlandı. Tüm detaylarıyla  haberimizde... 

Suits dizisi Türkçe ismi ne olacak?

Sekiz sezon boyunca ekranlarda kalan Suits, başarılı avukat Harvey Specter’ın zeki ancak üniversite mezunu olmayan Mike Ross’u işe almasıyla başlayan süreci işlemişti. Ünlü bir hukuk firmasında geçen dizi, Mike’ın bu dünyaya adapte olma sürecini takip ediyor. Şirketin en iyi asistanlarını kendi tarafına çeken Mike, pratik zekası ve muhteşem hafızası sayesinde, üniversite mezunu olmasa da gerçek bir hukuk dâhisi olduğunu kanıtlıyor.

Aaron Kosh’un hayata geçirdiği Suits, başlıca rollerinde Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Katherine Heigl, Dulé Hill, Amanda Schull, Patrick J. Adams ve Meghan Markle’a yer verdi.

Suits Türkiye uyarlamasının oyuncu kadrosu ve prömiyer tarihi henüz şekillenmedi.

KARGA SEVEN HAKKINDA

Dünyanın en büyük medya ve yapım devlerinden biri olarak tanınan Red Arrow Entertainment, bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures ile Türkiye pazarına sağlam bir adım attı.

Dünya televizyonlarında büyük popülerlik sağlayan “Hunting Hitler”, “Booze Traveler” gibi diziler ile “Takım” ve “40” gibi gişe filmlerinin de yapımcılığını üstlenen Los Angeles merkezli Karga Seven Pictures, İstanbul’da kurulan yeni ofisiyle “Karga Seven Türkiye” adı altında Ocak ayının başından itibaren faaliyete geçti.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Tamer Üner, CEO’luğunu Özer Sata, Kreatif Direktlüğü’nü Todd Cohen, Genel Koordinatörlüğü’nü Mahperi Uçar ve Drama Küratörlüğü’nü Kerem Özerdoğan’ın üstlendiği yapılanma ile pazara giriş yapan Karga Seven Türkiye, kurgu ve gerçek televizyon şovlarının yanı sıra, sinema filmleri, belgeseller, game showlar ve markalar için mobil ve dijital platformlar dahil olmak üzere orijinal içerikler de üretecek. Türkiye pazarının yanı sıra uluslararası ortaklıklara da imza atması beklenen markanın küresel dağıtımını ise Red Arrow International üstlendi.

Global birikim ve kaynaklarıyla Türkiye’deki TV, Sinema, Dijital vizyon alanlarında yüksek bütçeli yatırımlara hazırlanan Karga Seven Türkiye’nin hacmi giderek büyüyen medya pazarına güçlü yatırımlar ve yeni olanaklarla “ayakları yere basan sağlam bir oyuncu” olarak girmesi sektörde de heyecan yarattı.

Marka’nın imzasını taşıyacak olan yeni işlerde uluslararası alanda isim yapmış yapımcılar, yönetmenler, yazar ve animatörler ile halihazırda Türkiye’de var olan en yaratıcı ve yenilikçi prodüksiyon ekibiyle bir araya gelerek çalışmasının, prodüksiyon ve geliştirme alanlarına 360 derece bir bakış açısı getirmesi bekleniyor.

KİM, NE DEDİ?

“İnanılmaz bir Pazar”…

Los Angeles merkezli Karga Seven’ın kurucu ortaklarından Kelly McPherson, “Türkiye’nin zengin kültürü ve tarihi biz hikâyecileri her zaman büyülemiştir. Görsel ve dijital medya pazarının özellikle son 10 yıldaki büyüme hali Türkiye’yi iş yapmak için inanılmaz bir pazar haline getirdi” diyerek heyecanını dile getirdi.

“Güçlü ve tutkulu bir bağımız var”…
Yine Karga Seven Pictures’ın kurucu ortaklarından Emre Şahin, “Bizim Türkiye ile güçlü ve tutkulu bağlarımız var. Ben Türkiye’de büyüdüm. Ve yine Türkiye’de iki sinema filmi ile sayısız reklam ve TV şovları yaptım. Türkiye’nin dünyanın en büyük ikinci drama TV dizisi üreticisi olduğu göz önünde bulundurulduğunda, pazara girmek için bundan daha iyi bir zaman bulamazdık” dedi.

“Herkes için muhteşem bir başlangıç”…

Karga Seven Pictures’ın bir diğer kurucu ortağı Sarah Wetherbee ise Türkiye’deki yeni yapılanmaya yönelik duygularını, “Tamer, Özer ve Todd’un geçmişinde ödüllü reklamlardan sinema filmlerine, reklamcılıkta çığır açan medya kampanyalarından televizyon dizilerine uzanan; birbirinden farklı alanlar ile topluluklara hitap eden birçok yaratıcı ve estetik iş var. Gerçek bir rüya takımından bahsediyoruz. Red Arrow Entertainment ve Red Arrow International’ın desteği ve ağı ile bizim yaratıcı vizyonumuzu birleştiren Karga Seven Türkiye herkes için muhteşem bir başlangıç olacak” diyerek dile getirdi.

“Yeni pazarlar ve iş imkanları gelişecek”…

Red Arrow Entertainment Group’un CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Jan Frouman, “Karga Seven gibi dinamik ve başarılı bir şirketle partnerlik yaptığımız için çok mutluyuz. Türkiye’de açtığımız bu ofis, Red Arrow ağının yeni pazarlar ve iş imkanları ile nasıl geliştiğini ve de yeni fırsatlar yaratacağının önemli bir göstergesidir” diyerek pazarda yakın gelecekteki hareketlenmenin müjdesini dillendirdi.

“Dünya markasını güçlendiriyoruz”…

Red Arrow International’ın Genel Müdürü Henrik Pabst ise, “Türkiye’nin televizyon pazarı bizim için çok ilgi çekici bir alan. Red Arrow’un, Karga Seven ile iş birliği ve yeni yatırımıyla birlikte biz, dünya markası içeriğimizi de uluslararası alanda arttırmış oluyoruz” diyerek Türkiye’nin dünya pazarındaki yeri hakkında önemli bir ipucu vermiş oldu…

Karga Seven Pictures Hakkında

Karga Seven Pictures; özellikle kurgu olmayan televizyon şovları, sinema filmleri, belgeseller ve reklamlar üzerinde çalışmaktadır. Travel Channel için üretilen “Booze Traveler” ve History Channel için yapılan “Hunting Hitler” gibi çok geniş bir format yelpazesinde popüler televizyon programları üretmektedir. Los Angeles ve şimdi İstanbul merkezli Karga Seven Pictures, yerel ve küresel çapta (totalde yüzlerce saati bulan) programlar üretmiştir…

Karga Seven Pictures halen, Emre Şahin, Sarah Wetherbee, Kelly McPherson ve Tracy Bacal tarafından yönetilmekte ve Red Arrow Entertainment Grubu’nun bir parçası olarak çalışmalarını yürütmektedir. Şirket ayrıca CAA tarafından da tanınmaktadır.

Red Arrow Entertainment Group Hakkında

Red Arrow Enternationment Group, 7 ülkede 19 prodüksiyon şirketi bulunan dünya markası, partner şirketi Red Arrow International ile birlikte hareket etmektedir. Grubun önemli prodüksiyonları arasında kurgu olmayan ve gerçek televizyon programları, sinema filmleri ve küresel ağlar ve platformlar için dijital içerikler yer almaktadır. Grubun ayrıca Studio71, STV Productions, The Imaginarium Studios ve Sync Media ile partnerlikleri ile ortak yatırımları bulunmaktadır. Red Arrow Entertainment Group ayrıca Avrupa’nın önde gelen medya gruplarından ProSiebenSat. 1 Media SE’nin de bir parçasıdır.

 

Suits dizisi Türkçe ismi ne olacak? ile ilgili etiketler Türkiye suits dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.