Suikastçı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

12 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Suikastçı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Suikastçı hangi kanalda? Suikastçı oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

12 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Suikastçı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Suikastçı 2012 yılında vizyona girmiştir..

SUİKASTÇI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

14 yaşındayken ailesini trajik bir trafik kazasında kaybeden Mitch'in hayatını trajediler bırakmaz. 23 yaşında kız arkadaşı Katrina'ya evlenme teklifi ettiği gün, bir grup terörist bulundukları yere silahlı saldırıda bulunur ve Katrina hayatını kaybeder. Yaşadığı bu talihsiz olaydan sonra intikam yemini eden Mitch, CIA Genel Müdür Yardımcısı Irene Kennedy tarafından işe alınır. Kennedy, Mitch'nin eğitilmesi için Soğuk Savaş gazisi Stan Hurley'i görevlendirir. Birlikte sivil ve askeri hedeflere yönelik gerçekleştirilen saldırıları araştırmaya başlarlar. Yaptıkları araştırmalarla, bir ajanın Orta Doğu'da 3. Dünya Savaşı'nı başlatmak istediğini keşfeden ikili, kendilerini tehlikeli bir mücadelenin içinde bulurlar.

SUİKASTÇI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Michael Cuesta

Oyuncular: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yapım Yılı: 15 Eylül 2017 / 1s 52dk

Suikastçı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler film Star TV suikastçı konusu nedir oyuncuları kimler nerede çekilmiş yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.