Suicide Squad konusu ne? Kadrosunda kimler var?

Çizgi roman Suicide Squad'dan aynı isimle beyaz perddeye uyarlanan Gerçek Kötüler Filmi 12 Ağustos 2016 tarihinde vizyona girdi.

İntihar timi olarak bilinen Suicide Squad vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor... Biz de detayları derledik...

SUİCİDE SQUAD KONUSU

Hapisteki süper güçlü kötü adamlar, dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için biraraya gelir. Devletin emri ile en güçlü silahlarla donatılır ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için göreve gönderilirler. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?

SUİCİDE SQUAD OYUNCULARI VE YÖNETMENİ

12 Ağustos Cuma günü vizyona giren, Suicide Squad (Gerçek Kötüler) konusu ve kadrosuyla merak uyandıran bir film oldu. DC Entertainment ve Warner Bros.'un ortak yapımcılığında hayata geçen projenin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Suicide Squad oyuncu kadrosunda ise Will Smith, Jared Leto Joel Kinnaman, Margot Robbie, Viola Davis gibi yıldız pek çok isim yer alıyor.

Şubat 2009 itibarıyla Suicide Squad filmi Warner Bros tarafından geliştirildi. David Ayer filmi yazıp yönetmek için 2014 Eylül'ünde imzayı attı ve Ekim'de oyuncu seçme süreci başladı. Temel çekimler 13 Nisan 2015 tarihinde Toronto, Ontario, Kanada'da başladı ve ek çekimler Chicago, Illinois'de yapıldı ve o yılın Ağustos ayında sona erdi.

Suicide Squad karakterleri

Deadshot: (Will Smith): Uzman nişancı ve katil.Smith Deadshot ve Harley Quinn'in filmde "müttefik" olduklarını ancak diğer karakterler ile ne olup bittiğini bilmediğini belirtti. Joker: (Jared Leto): Aşırı kötü ruh hastası. Leto rolünü ''neredeyse Shakespearevari'' ve ''karakterin güzel felaketi'' olarak tanımladı.

Harley Quinn (Margot Robbie): Aşırı çılgın bir kötü ve eski akıl hastalıkları uzmanı.

Rick Flag (Joel Kinnaman): Ordu subayı. Daha önce Tom Hardy bu rol için seçilmişti fakat zamanlamasındaki uyuşmazlıklar nedeniyle bırakma zorunda kald

Amanda Waller (Viola Davis): Takım'ın emir veren hükümet yetkilisi.

Boomerang (Jai Courtney): Ölümcül bumerang kullanan bir katil.

El Diablo (Jay Hernandez): Alev toplayabilen eski Los Angeles çete üyesi.

İlk hafta rakamı: 137 Milyon Dolar!

Amerika Birleşik Devletleri'nde 5 Ağustos'ta vizyona çıkan Suicide Squad, İlk bir haftada tamamen dolu salonlarda gösterim yaptı. Suicide Squad filminin hafta sonundaki gişe hasılatının 137 milyon dolar olduğu açıklandı.

Suicide Squad konusu ne? Kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler suicide squad izle suicide squad oyuncuları suicide squad intihar timi gerçek kötüler will smith margot robbie
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.