Süheyl Atay’ın son keşfi Ekin Ekinci

Hadise , Atiye , Doğa , Eylem gibi genç kadın şarkıcılarla çalışan ve ünlü isimlerin kariyerinde büyük pay sahibi olan Süheyl Atay’ın son keşfi Ekin Ekinci oldu.

Ekin Ekinci ; son günlerde adından oldukça  söz ettiren genç bir sanatçı . Henüz müzikal platformlarda yayınlanmış bir şarkısı yok . Ancak yaptığı paylaşımlarında gençliği , güzelliği ve yeteneği ile dikkat çekiyor .

20 yaşında pırıl pırıl bir Konservatuar öğrencisi Ekin Ekinci ve  mükemmel piyano çalıyor . Ayrıca ukulele çalıp , şarkı söylediği videolar da yayınlıyor sosyal platformlarda .

Süheyl Atay’ın son keşfi Ekin Ekinci

Ekin’in hedefi , Dünya’da farklı tarz ve dillerde şarkılar söyleyebilmek . Şu sıralarda harıl harıl şarkı sözleri yazıyor ve yeni besteler üretiyor.

Süheyl Atay’ın son keşfi Ekin Ekinci - Resim : 2

Ekin, daha önce Hadise , Atiye , Doğa , Eylem gibi genç kadın şarkıcılarla çalışan ve kariyerlerindeki başarılarda büyük pay sahibi olan Süheyl Atay’ın son keşfi . Atay ,Ekin’e çok güveniyor ve onun her geçen gün daha da başarılı olacağına inanıyor.

Süheyl Atay’ın son keşfi Ekin Ekinci ile ilgili etiketler Hadise Atiye Eylem ekin ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.