Şüheda Camii’nde şehitler için hatim programı yapıldı

15 Temmuz Derneği’nin Türkiye’nin farklı şehirleri ve yakın coğrafyada gerçekleştirdiği Her Ayın 15’inde 251 Hatim Programı pandemi koşulları nedeniyle Şüheda Camii’nde yapılmaya başlandı. Şehitler Makamı ve Hafıza 15 Temmuz’un bulunduğu yerleşkede bulunan camide yapılan kasım ayı programına 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere vatan savunmasında canından geçen ve Azerbeycan zaferine vesile olan şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve okunan hatimlerin duası yapıldı.

AZERBAYCAN ZAFERİNİ SAĞLAYAN ŞEHİTLERİMİZİ DE ANDIK

Programla ilgili konuşan 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, her ay şehitleri yad etmenin manasına dikkat çekerek “Şehitlerimizin bizim için yaptıklarını bir an olsun aklımızdan çıkarmadan yaşamalıyız. Onlara olan minnet borcumuzu ödemeye imkan yok. Her ay bu programda Diyanet İşleri Başkanlığımızın görevlendirdiği hafızlarımızın ve şehit ailelerimizin okuduğu hatimlerin duasını yapıyoruz. Bu vesileyle bir kere daha yüce Allah’tan şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Şüheda Camii’nde şehitler için hatim programı yapıldı

Azerbeycan’ın kazandığı zafere de değinen Turunç “Azeri kardeşlerimiz kendi vatanlarını savunmak için büyük bir mücadele verdi. Bu mücadelenin sonunda zafer kardeşlerimizin oldu. Azerbaycanlı şehitlerimizi de programda rahmetle andık” şeklinde konuştu.

Şüheda Camii’nde şehitler için hatim programı yapıldı - Resim : 2

Hatim programı pandemi sürecine bağlı olarak her ay yapılmaya devam edecek. 15 Temmuz Derneği sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan programı vatandaşlar da bulundukları yerlerden izleyebilecek.

Şüheda Camii’nde şehitler için hatim programı yapıldı ile ilgili etiketler 15 Temmuz Derneği Şehit Şuheda Camii Azerbatcan hatim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.