Süha Uygur'dan duygulandıran Sezai Aydın paylaşımı...

Diyabet ve kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın dün son yolculuğuna uğurlandı. Tiyatro sanatçısı Süha Uygur sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla Sezai Aydın'a veda etti.

Usta tiyatrocu Nejat - Necla Uygur çiftinin 5 oğlundan ikincisi aynı zamanda tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur'un ikizi, Behzat Uygur'un da ağabeyi olan Süha Uygur, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla usta sanatçı Sezai Aydın'a veda etti.

Diyabete ve kalbe bağlı olarak hayatını kaybeden Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın 69 yaşında yaşamını yitirdi. Aydın, Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde düzenlenen anma töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığında toprağa verildi. Usta sanatçının cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Sezai Aydın'a son görevini yerine getiren Süha Uygur cenaze töreninin ardından bir fotoğraf karesini paylaştı.

Süha Uygur'dan Sezai Aydın paylaşımı...


Süha Uygur, Sezai Aydın'ın ardından ''Sezai ağabeyi sonsuzluğa uğurladık. Mekanın cennet olsun canım abim. Sevenlerine ve evlatlarına sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Süha Uygur'dan Sezai Aydın paylaşımı...

 

 

Süha Uygur'dan duygulandıran Sezai Aydın paylaşımı... ile ilgili etiketler sezai aydın süha uygur cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.