Sude Andaş kediye işkence mi yaptı? Valilikten açıklama geldi

Sosyal medyada Sude Andaş ismiyle paylaşım yapan bir hesabın kedi işkencesi videoları paylaşması büyük tepki yarattı. Konuya ilişkin Sakarya Valiliği'nden açıklama geldi.

Sosyal medyada 'Şule Andaş' isimli hesaptan kedilere işkence görüntüleri paylaşılınca sosyal medya ayağa kalktı. Sosyal medya hesaplarında Sakarya'nın merkez Adapazarı İlçesi'nde yaşadığını yazan Sude Andaş kediye işkence iddialarıyla gündeme geldi. Sude Andaş isimli hesaptan bir kedinin gözlerinin oyulduğu video paylaşıldı. Bir başka paylaşımda da kedinin 4 ayağının kesildiği görüldüğü söyleniyor. Twitter'da "SUDEANDASTUTUKLANSIN" etiketi gündemin ilk sırasına çıktı.

SAKARYA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Sosyal medya platformları üzerinden hayvanlara işkence yapıldığı iddialarına dair paylaşılan görüntülere ilişkin basın açıklaması duyurusuyla Sakarya Valiliği Sude Andaş hakkında bir duyuru yayınladı.

Sakarya Valilliği twitter üzerinden yaptığı açıklamada;

Sude Andaş kediye işkence mi yaptı? Valilikten açıklama geldi

 

Sude Andaş kediye işkence mi yaptı? Valilikten açıklama geldi ile ilgili etiketler kedi kediye işkence Sude Andaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.