Suç makinesi adam öyle bir yerde yakalandı ki ekipler bile şaşırdı!

Van'in merkez İpekyolu ilçesinde pek çok suçtan aranan şahıs, polisin yaptığı operasyonda öyle bir yerde yakalandı ki görenler şoke oldu. Bazanın altına saklanan adamın yakalanma anları saniye saniye ekiplerin kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde birçok suçtan aranan şahıs, polisin yaptığı operasyonda saklandığı bazanın altında yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İpekyolu ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin ısrarlı takibi neticesinde, girdiği evde saklandığı bazanın altında; ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, göçmen kaçakçılığı, resmi belgede sahtecilik, 5607 sayılı kanuna muhalefet, taksirle yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, görevi yaptırmamak için direnme, güveni kötüye kullanma suçlarından aranması olan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Van M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi” denildi.

Suç makinesi adam öyle bir yerde yakalandı ki ekipler bile şaşırdı!

Suç makinesi adam öyle bir yerde yakalandı ki ekipler bile şaşırdı! - Resim : 2

Suç makinesi adam öyle bir yerde yakalandı ki ekipler bile şaşırdı! ile ilgili etiketler Van emniyet baza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.