Subay ve astsubay mezuniyet töreninde tarihi anlar: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş dua etti

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde tarihi anlar yaşandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş törende dua etti. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde tarihi anlar yaşandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş törende dua etti.

Erbaş'ın duası sosyal medyada gündem oldu. Yapılan çok sayıda paylaşımda Erbaş'ın duasının Türkiye'de askeri vesayetin bittiğinin göstergesi olduğu yorumları yapıldı. Ayrıca bazı muhalif paylaşımlarda söz konusu görüntüye eleştiriler geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, mezuniyet törenindeki duası şöyle:

"Ey bizleri en güzel şekilde yaratan ve sayısınız nimetlerle donatan yüce Rabbimiz, sana sonsuz hamd-ü senalar ediyoruz. İnsanlığın yolunu aydınlatan bütün peygamberlere ve bilhassa bütün güzelliklerin en büyük örneği olan Resulü Ekrem Hazreti Muhammed Mustafa’ya (SAV) sonsuz selam gönderiyoruz. Yapmış olduğumuz bütün vazifelerimizde bizlere başarıları ihsan eyle Allahım. Bugün eğitimlerini başarıyla tamamlayan subay jandarma ve sahil güvenlik akademisi mezunu subay ve astsubaylarımızın mezuniyetin sevincini paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız. Vatanımızın huzur ve emniyetini temin edecek evlatlarımıza bugünden sonra da nice sevinçler yaşamayı nasip eyle Allahım. Peygamber ocağı olan ordumuzda yüklendikleri bu mukaddes emaneti hakkıyla yerine getirmeleri için onlara güç ve kuvvet ver Allahım. Milletimizin malını, canını ve namusunu kendi canları namına koruyacak askerlerimizi vazifelerinde her daim muvaffak eyle Allahım.

Subay ve astsubay mezuniyet töreninde tarihi anlar: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş dua etti ile ilgili etiketler astsubay dua ali erdbaş subay mezuniyet tören
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.