Şubat ayında en ucuz marketler belli oldu! 1 kg çayın fiyatı bu markette sadece 48 TL…

Şubat ayına girilmesinin ardından market raflarında da fiyatlar güncellenmeye başladı. Şubat ayının en ucuz marketleri belli oldu. 1 kg çay sadece 48 liraya satışa sunulacak! İşte detaylar…

Türkiye’de artan enflasyon sonrasında marketlerde temel gıda ürünleri başta olmak üzere birçok üründe yüksek fiyatlar görülmeye başladı. Vatandaşlar ise marketlerin indirim kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyor.

En uygun market fiyatlarını duyuran marketler indirim yarışına girdi. Bir süreliğine 1 kg Herdem Rize Çayı 48 TL’den satışa sunulacak. Kısa bir süreliğine yapılan indirim sonrasında çay tiryakileri gelen bu indirimlerden memnuniyetini dile getirdiler. Son dönemde fiyatı en çok artan ürünlerden biri olan çayın uygun fiyat avantajları ile sunulması dikkat çekiyor.

EN UCUZ ÇAY HANGİ MARKETTE?

Şubat ayında en ucuz marketler belli oldu! 1 kg çayın fiyatı bu markette sadece 48 TL…

Şubat ayının başlamasıyla birçok zincir market tarafından raflardaki fiyatlar da güncellenmeye başladı. Türkiye’de en çok tüketilen ürünler arasında yer alan siyah çay, son dönemde gelen zamlar nedeniyle vatandaşların adeta bütçelerini zorlamaya başladı. Yaşam pahalılığının artmasına da bağlı olarak çay fiyatlarında gelecek indirimler de yakından takip ediliyordu.

Çay fiyatları son dönemin en yüksek seviyelerine çıkarken bazı marketlerden avantajlı fiyat seçenekleri duyurulmaya başladı. Hakmar Express markette geçerli olmak üzere 1 kg Herdem Rize Çayı 48 TL’ye kadar düştü. Hakmar Express tarafından yapılan indirim sonrasında uygun fiyatlarla çay satın almak isteyenler bu markete adeta akın etti.

HAKMAR EXPRESS AKTÜEL ÜRÜNLER

2 – 13 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli Hakmar Express aktüel ürünler ile vatandaşların en uygun market fiyatlarından yararlanması sağlanacak. Sucuk Dana Kasap Namet 200 gr fiyatı 44,50 TL yerine sadece 34,90 TL olarak belirlendi. Marmarabilrik Siyah Az Tuzlu 800 gr zeytinin fiyatı ise 69,90 TL yerine sadece 54,90 TL’den satışa sunulacak.

Hakmar Express aktüel ürünler kapsamında Akpınar olgunlaştırılmış ezine peynir 525 gr fiyato 59,90 TL ile satışa sunulacak. Daha pek çok farklı üründe indirim fırsatları 13 Şubat tarihine kadar geçerli olacak.

Şubat ayında en ucuz marketler belli oldu! 1 kg çayın fiyatı bu markette sadece 48 TL… ile ilgili etiketler Şubat market Hakmar Aktüel Çay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.