Suavi'den akıllara zarar iddia: Bu halkın baz istasyonuna ihtiyacı yok tablet gönderin

CHP'ye yakınlığıyla bilinen şarkıcı Mehmet Suavi Saygan, Halk TV mikrofonlarına akıllara zarar bir açıklama yaptı.

CHP'li şarkıcı Mehmet Suavi Saygan deprem bölgesi Hatay'da baz istasyonu kurmak için çukur kazan kepçe operatörünü durdurduğunu söyledi ve kendisiyle övündü. O sırada Halk TV sunucusu Serhan Asker de, "İyi yaptınız" diyerek Suavi'ye destek verdi.

İşte Suavi'nin iddialarına göre baz istasyonu kurmaya çalışan ekiple yaşanılan diyalog:

"BENİM BİLGİM DAHİLİNDE KEPÇE KAZILMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN..."

Suavi: "Yaklaşık 6-7 gün önce yine bu yerleşkeden bir arkadaşımız bana 'Suavi ağabey arkada bir kepçe kazılıyor'dedi. Bilgi getirdi. Ben de benim bilgim dahilinde bir kepçe kazılmayacağını düşündüğüm için oraya gittim. Baktım bir çukur kazılıyor. 'Ne için kazıyorsunuz dedim.'

Görevli: Baz istasyonu kuracağız?

"DERHAL BURAYI TERKET"

Suavi: 'Derhal bu çukur eski haline getir kapat ve burayı terket' dedim. Gitti. Sonra yolun karşı tarafında çukur kazdıklarını görünce ben yine gittim. 'Hangi kurum' dedim. İşte ülkemizin dev gibi kurumlarından bir tanesi. Tekrar sordum, 'ne yapıyorsunuz burada?'

Görevli: Baz istasyonu yapıyoruz.

"AMA BİR ÇATIŞMA YARATMAK İSTEMİYORUM"

Suavi: 'Bakın arkadaşlar bu halkın baz istasyonuna ihtiyacına gerek yok. Özellikle burada bu kadar çocuk varken size ben baz istasyonu kurdurmayacağım. Bunu bilin. Ama bir çatışma ve gerginlik yaratmak istemiyorum. Eğer bu ilgili telekominikasyon şirketi gerçekten bu halkı düşünüyorsa, bize yeteri kadar telefon ve yeteri kadar tablet versinler. Üstelik bir 6 ay kadar da faturalarını hoş görsünler' dedim. Pılıyı pırtıyı toplayıp gittiler. Bir daha yoklar.

Halk TV sunucusu Serhan Asker: İyi yaptınız.

"BANA GÖNDERDİKLERİ SAHA SORUMLULARINI ÇADIRIN BİR KÖŞESİNE ALARAK İKNA ETTİM"

Suavi: "Zaten o baz istasyonunu kurdurmayacaktık. Bunu şunun için anlatıyorum. Şirketin adını bilinçli olarak kullanmıyorum. Hem saygısızlık olur, hem söz hakkı kullanacak kimseleri yok.

Sonra bana mühendislerini yolladılar. Saha sorumlularını...

Onları da burada çadırın bir köşesine aldım. İkna ettim. Ve burada bir baz istasyonu kurulmamasının gerekçesine inandılar. Ki biliyorlardı zaten. Ve bu alanı terkettiler.

Yani buradaki insanların gerçekten baz istasyonuna ihtiyacı yoktu. İletişime ihtiyacı vardı."

Suavi'den akıllara zarar iddia: Bu halkın baz istasyonuna ihtiyacı yok tablet gönderin ile ilgili etiketler Hatay deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.