Suat Arslanboğa'nın profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın profesyonel hakemlik sözleşmesini feshetti.

Türkiye Futbol Federasyonu Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın profesyonel hakemlik sözleşmesini feshetti.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün fesih edildi. Yine Van Spor Futbol Kulübü ile Piserro Kahramanmaraşspor arasında oynanan müsabakanın ardından saldırıya uğrayan hakemlerimizden Alparslan Şen'in şikayeti doğrultusunda, açılacak kamu davasına TFF olarak müdahil olma talebinde bulunulması ve davanın sonuna kadar takipçisi olunması kararlaştırıldı."

Suat Arslanboğa son olarak tartışmalı Beşiktaş - Başakşehir maçının orta hakemi, diğer tartışmalı maç olan Alanyaspor-Fenerbahçe maçının da VAR hakemi olarak görev yapmıştı.

Suat Arslanboğa'nın profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedildi! ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu TFF hakem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.