Su Savaşları Hakan kimdir? Hakan Girginer kaç yaşında, evli mi?

TRT Belgesel kanalında izleyicinin büyük beğenisini kazanan Su Savaşları adlı program, Hakan Girginer'in sunumuyla gerçekleşiyor. Dünyanın farklı coğrafi alanlarında yaşanan su sorunlarına karşı bir umut olan Hakan Girginer kimdir, kaç yaşında? Hakan Girginer'in mesleği nedir?

Su Savaşları adlı belgeselle karşımıza çıkan Hakan Girginer hakkında detaylar haberimizde. Dünyada yaşanan coğrafi su sorunları yaşayan insanlara umut olan Girginer ve Demirkapı ikilisi, izleyiciden de tam not almayı başardı. Pekik Su Savaşları Hakan kim?

SU SAVAŞLARI HAKAN GİRGİNER KİMDİR?

1962'de Ankara'da dünyaya gelen Hakan Girginer eğitim hayatına Ankara'da başladı. Üniversite eğitimine İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü'nde devam etti. Meslek hayatına ise Alaska'da otel yöneticiliği ile başladı. Burada kayak yarışmalarına katılarak ikincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Medya kariyerine ve televizyon ekranlarına "Sanayi Savaşları" adlı belgesel programı ile başladı. 2019 yılında TRT'de yayınlanan "Su Savaşları" adlı belgesel programında Çağlar Demirkapı ile birlikte hazırladıkları program sayesinde tanındı.

HAKAN GİRGİNER KİMDİR?

1962'de Ankara'da dünyaya gelen Hakan Girginer eğitim hayatına Ankara'da başladı. Üniversite eğitimine İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü'nde devam etti. Meslek hayatına ise Alaska'da otel yöneticiliği ile başladı. Burada kayak yarışmalarına katılarak ikincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.Medya kariyerine ve televizyon ekranlarına "Sanayi Savaşları" adlı belgesel programı ile başladı. 2019 yılında TRT'de yayınlanan "Su Savaşları" adlı belgesel programında Çağlar Demirkapı ile birlikte hazırladıkları program sayesinde tanındı.

Hakan Girginer, Çağlar Demirkapı ile birlikte TRT'de ekranlara gelen"Su Savaşları" belgeselinde dünyanın değişik coğrafyalarında su sorunu ile boğuşan insanların ilk defa içme suyu ile bir araya geldiklerini konu alan belgesel programı ile ekranlara gelmiştir.Burada tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaranHakan Girginer bu başarısını aldığı ödülle de taçlandırmıştır.

 

Su Savaşları Hakan kimdir? Hakan Girginer kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler TRT Belgesel su savaşları hakan kim hakan girginer kim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.