Su kanalındaki cesedin kimliği belli oldu

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yol kenarındaki su kanalında bulunan 30 yaşlarında erkeğe ait cansız bedenin kimliği belli oldu. Üzerinde darp izleri tespit edilen cansız beden, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cansız bedenin 2 gündür kayıp olarak aranan fabrika işçisi Hüseyin Türkdoğan'a ait olduğu belirlendi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yol kenarındaki su kanalında bulunan cansız bedenin, kayıp fabrika işçisi Hüseyin Türkdoğan'a ait ortaya çıktı.

İzmir-Aydın karayolu Torbalı Mahallesi yakınlarında yol kenarındaki su kanalında, dün saat 22.00 sıralarında, yakındaki bir kolejin özel güvenlik görevlileri tarafından cansız beden bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Su kanalındaki cesedin kimliği belli oldu

30 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkeğe ait cansız beden sudan çıkartıldı. Güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerinin ceset üzerinde yaptığı incelemede, çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu belirlendi. Yapılan incelemede cansız bedenin iki gündür kayıp olan fabrika işçisi Hüseyin Türkdoğan'a ait olduğu belirlendi.

Güvenlik güçleri, cinayete kurban gittiği düşünülen Hüseyin Türkdoğan'ın ölümüyle ilgili şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için, bölgedeki MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye aldı.

Su kanalındaki cesedin kimliği belli oldu ile ilgili etiketler Ceset Torbalı İzmir kayıp işçi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.