Su Burcu Yazgı Coşkun'u En İyi Tanıyan Onur Seyit Yaran Oldu! İşte Olay Sözler!

Kardeşlerim dizisinin sevilen ikilisi Su Burcu Yazgı Coşku ve Onur Seyit Yaran birbirleri hakkında ilginç sözler söyledi. Aralarındaki 10 yaş farka rağmen uyumu dillere destan olan Doruk ve Asiye ikilisinden olay sözler geldi.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran ikilisinden Kardeşlerim dizisinden uyumları hakkında ipuçları geldi. Üçüncü sezonda da devam etmesi beklenen Kardeşlerim dizisinde şüphesiz projenin devamı genç oyuncuların kendilerini geliştirmelerine bağlı. Su Burcu Yazgı Coşkun'u En İyi Tanıyan Onur Seyit Yaran Oldu! İşte Olay Sözler!

Doruk ve Asiye karakterlerinin Kardeşlerim dizisinn başarısındaki rolü yadsınamaz. İkili arasındaki aşk dizide en çok takip edilen detay oluyor. Kamera önündeki uyumları, samimiyetleri ve doğallığı kamera arkasına da yansıyan Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun projeye önemli katkı sağlıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun'u En İyi Tanıyan Onur Seyit Yaran Oldu! İşte Olay Sözler!

Onur Seyit Yaran, sette partnerinden güçlü bir destek görmekten de memnun. Oyuncu, “Ben her konuda Yazgı’nın bana destek olduğunu hissediyorum. İyi destekçi, sürekli beni iter, sürekli benim daha iyisini vermemi ister. Bu benim için en iyi özelliklerinden birisi olabilir. İtici bir gücü var bende” şeklinde konuştu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ise partnerinin en dikkat çeken özelliğinin hırsı olduğunu ifade etti. Genç oyuncu, “Kişisel özelliğin ve kafana bir şey koydun mu mutlaka yaparsın, peşini bırakmazsın. Güçlü bir özellğin bu” diye konuştu.

Onur Seyit Yaran da partnerinin bu teşhisini doğruladı ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un onu ne kadar iyi tanıdığı da böylelikle daha iyi anlaşılmış oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun'u En İyi Tanıyan Onur Seyit Yaran Oldu! İşte Olay Sözler! ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun Onur Seyit Yaran kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.