Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'dan Gelmiş Geçmiş En İyi Poz Geldi

Kardeşlerim Dizisinin yıldızları Asiye ve Doruk aşklarını sosyal medyada da sergilemeye devam ediyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın paylaştığı fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Hayat verdiği Asiye ve Onur Seyit Yaran'ın oynadığı Doruk karakterleri ile Cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'dan Gelmiş Geçmiş En İyi Poz Geldi!

Kardeşlerim dizisinin en ilgi çeken çifti Asiye ve Doruk paylaşımları ile de sosyal medyanın en çok konuştuğu çiftlerin başında geliyor. AsDor olarak bilinen ikili bugün yaptığı fotoğraf paylaşımı ile yine binlerce yorum ve beğeni aldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran Her An Birarada!

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisi yaptığı paylaşımlarla hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. İşta paylaşılan fotoğraf ve yapılan yorumlar...

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'dan Gelmiş Geçmiş En İyi Poz Geldi

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'dan Gelmiş Geçmiş En İyi Poz Geldi - Resim : 2

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'dan Gelmiş Geçmiş En İyi Poz Geldi ile ilgili etiketler kardeşlerim asiye doruk Su Burcu Yazgı Coşkun Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.