Su Burcu Yazgı Coşkun Kara Kedi Görünce Ne Yaptığını Açıkladı, Hayranlarına da Tavsiye Verdi

Kardeşlerim dizisinin iki genç yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın ekran yolculuğu başarılı bir şekilde devam ediyor. İki oyuncu da dizideki Doruk ve Asiye karakterleriyle milyonlarca hayrana ulaştı. Özellikle Su Burcu Yazgı Coşkun performansıyla sosyal medyanın da en çok konuştuğu isim oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran ikilisi konuşulmay adevam ediyor. En çok konuşulan dizi çiftlerinin başında gelen iki genç oyuncu hayranlarından gelen sorulara cevap verdi. 2 yıllı süreçte birbirlerini tanıyan ve iyi kaynaşan ikili özel hayatlarına ilişkin de ipuçları verdi.

Özellikle Onur Seyit Yaran'a sorulan en sevdiğin itifat sorusu dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu Onur Seyit Yaran'ın en sevdiği iltifat, “Sen öyle yeşil yeşil baktığın sürece bizim ağaca, ormana ihtiyacımız yok.”

SU BURCU YAZGI COŞKUN KARA KEDİ GÖRÜNCE NE YAPIYOR?

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteriyle milyonlarca hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun kara kedi görülünce saç çekme adeti hakkında da konuştu. Kara kedi görünce saç çekme adetinin batıl inanç olduğunu söyleyen Coşkun, Kara kedi görünce saç çekilmesi çok saçma geliyor. Kedinin rengi ile nasıl bir uğursuzluk getirebilir ki” dedi.

Su Burcu Yazgı Coşkun Kara Kedi Görünce Ne Yaptığını Açıkladı, Hayranlarına da Tavsiye Verdi

Öte yandan tayt giymeyi sevmediğini söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun, klasik giyinmeyi tercih ettiğini sözlerine ekledi. İsminin uzunluğu konusunda gelen eleştirileri de cevaplayan oyuncu, “Bütün aile üyelerim isim koymak istemiş, hepsi bir tane söylemiş. Kimse kimseyi kırmak istemediği için böyle olmuş.” dedi.

 

Su Burcu Yazgı Coşkun Kara Kedi Görünce Ne Yaptığını Açıkladı, Hayranlarına da Tavsiye Verdi ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.