Su Burcu Yazgı Coşkun Dekoltesiyle Kardeşlerim İzleyicisine Sürprizlerin En Güzelini Yaptı!

Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun dekolteli pozuyla hiç görülmemişti. Kusursuz bir güzelliğe sahip olan oyuncu Su Burcu Yazgı'nın paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim dizisi her bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitliyor. Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Bilal Yiğit Koçak ve Onur Seyit Yaran'ın başrollerinde olduğu Kardeşlerim yeni bölümleri merakla bekleniyor. Su Burcu Yazgı Coşkun Dekoltesiyle Kardeşlerim İzleyicisine Sürprizlerin En Güzelini Yaptı!

Kardeşlerim Asiye olarak bilinen oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun dekolteli pozuyla dizinin izleyenleri ve takipçilerine sürprizlerin en güzelini yaptı diyebiliriz.

Onur Seyit Yaran'ın oynadığı Doruk karakteriyle dizideki uyumları dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, kusursuz güzelliğiyle sosyal medyanın da çok konuştuğu isimlerin başında geliyor. Coşkun, instagram'da 3 milyon takipçisiyle etkileşimi bırakmıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun Dekoltesiyle Kardeşlerim İzleyicisine Sürprizlerin En Güzelini Yaptı!

Son paylaşımları ile dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun duru güzelliğiyle göğüs dekolteli pozunu paylaştı. 17 yaşında yakaladığı şöhret sonrası milyojnların takip ettiği Coşkun, kıvırcık saçlarını topladı, beyaz elbisesini de ayakkabıyla kombinledi.

İşte Kardeşlerim Dizisinin Asiye'sinin verdiği göğüs dekolteli pozlar...

Su Burcu Yazgı Coşkun Dekoltesiyle Kardeşlerim İzleyicisine Sürprizlerin En Güzelini Yaptı! - Resim : 2

Su Burcu Yazgı Coşkun Dekoltesiyle Kardeşlerim İzleyicisine Sürprizlerin En Güzelini Yaptı! ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun dekolte poz kardeşlerim kardeşlerim asiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.