Su borusu fena patladı! Yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı

Adana’da bir bulvar üzerindeki su borusu patladı. Patlamanın ardından çöken yolda 8 metre çapında çukur oluştu. Boru hattından akan sular nedeniyle evler ve iş yerleri de sular altında kaldı.

Adana'nın Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı üzerinde Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) ait su borusu patladı. Borunun patlamasıyla bulvarın üzerindeki yol çöktü. Yolda yaklaşık 8 metre çapında çukur oluştu. Oluşan göçük nedeniyle bulvar trafiğe kapatıldı.

Su borusu fena patladı! Yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı

3-4 YILDIR PATLIYORMUŞ

Borudan akan sular çevredeki ev ve iş yerlerini de sular altında bıraktı.

Su borusu fena patladı! Yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı - Resim : 2

İş yeri su altında kalan Enes Yıldız, ”Burada 3 yıldır, belki 4 senedir su borusu patlıyor. Her seferinde söylüyoruz düzgün yapmıyorlar. Sürekli asfalt patlıyor, yama yapıyorlar. Bu suyun çekilmiş hali, burası göl olmuştu. Belki bir buçuk saat suyun geçmemesi için etrafı taşla doldurduk. Buraların halini görüyorsunuz. Mecbur biz temizleyeceğiz. Mağdur oluyoruz. İçerisi su altında kaldı. Dükkanın içerisinde bir sürü mal vardı, hepsi su oldu” dedi.

Su borusu fena patladı! Yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı - Resim : 3

İHA

Su borusu fena patladı! Yol çöktü, evler ve iş yerleri sular altında kaldı ile ilgili etiketler Adana su borusu patladı yol çöktü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.