"Şu an tamamen rahatım"

Fenerbahçe teknik direktörü Koeman, takımdaki geleceği ile ilgili konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Cocu'nun görevinden alınmasının ardından takımın başında çıkan ve aldığı sonuçlarla taraftarın gönlüne su serpen Koeman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Koeman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Takımın üzerinde baskı vardı. Çok zorlu maçları geride bıraktık, biraz da yorgunlardı. İlk gol bizim için çok önemliydi. Performansımızdan dolayı çok mutluyum. Oyuncularım yorgundu ama 90 dakika boyunca mücadelelerini sürdürdüler. Bunu görmek güzeldi."

"Kendisiyle ilgili konuşmayı seven bir insan değilim. Sadece işimi yapıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İyi skorlar da aldığımızı düşünüyorum ama bundan sonra neler olacak göreceğiz."

"Şu an tamamen rahatım çünkü bunun kararını başkaları verecek ve ben o karara kesinlikle saygı duyuyorum. Güzel bir 3 maç geçirdik. İyi futbol oynadık, iyi puanlar aldık."

"Geri dönüş için bir aşama kaydettik ama puan durumundaki yerimizi biliyorsunuz. Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Sonraki maçımız Trabzonspor deplasmanında. Aralık ayında 9 maçımız var, zor bir döneme giriyoruz. Birlikte mücadele edersek, puan alabiliyoruz. Tek yolu bu"

"Şu an tamamen rahatım" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.