"Şu an için en doğru kişi Hansi Flick!"

Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Niko Kovac ile yollarını ayırmaları sonrası açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Niko Kovac ile yollarını ayırmaları sonrası açıklamalarda bulundu.

Alman Haber Ajansı'na konuşan Rummenigge, "Son birkaç haftada aldığımız sonuçlar beklentilerimizin çok altındaydı. Şimdi önümüzde kritik bir hafta var. Önce Şampiyonlar Ligi'nde Olympiakos ile oynayacağız. Bu maçı kazanırsak Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmayı garantileyeceğiz. Ardından, Borussia Dortmund ile bir derbi maçına çıkacağız. Bu maçı da kesinlikle kazanmamız gerekiyor." sözleriyle konuşmasına başladı.

"ŞU AN EN DOĞRU KİŞİ HANSI FLICK"

Rummenigge, "Teknik direktör adaylarıyla ilgili söylentiler hakkında konuşmayacağım. Önümüzdeki iki maçta Hansi Flick takımın başında olacak. Ona güveniyoruz. Şu anda teknik direktörlük için en doğru kişi Flick." ifadelerini kullandı.

Deneyimli futbol adamı, Flick'in sezon sonuna kadar takımın başında kalıp kalmayacağına ilişkin soruya ise cevap vermedi.

"HOENESS, HASAN VE BEN KARAR VERECEĞİZ"

Karl-Heinz Rummenigge, "Öncelikle, Uli Höeness, Hasan Salihamidzic ve ben bir araya geleceğiz ve adaylar üzerinde düşüneceğiz. Üçümüzün oybirliğiyle çıkacak ismi yönetim kuruluna sunacağız ve bir kez de orada tartışacağız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

ÜÇ ADAY ÖNE ÇIKIYOR

Alman basınına göre; Bayern Münih'in teknik direktör adayları arasında Massimiliano Allegri, Jose Mourinho, Arsene Wenger isimleri öne çıktı.

 

"Şu an için en doğru kişi Hansi Flick!" ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund Bayern Münih Karl-Heinz Rummenigge Niko Kovac
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.