Stuttgart'tan flaş Ozan Kabak açıklaması!

Galatasaray'dan Bundesliga takımlarından Stuttgart'a transfer olan 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak, Alman basınında geniş yer aldı. Stuttgart Kulübünün Yönetim Kurulu Üyesi Michael Reschke Ozan kabak transferine Bayern Münih'in karıştığı iddialarına yanıt verdi.

Kicker dergisinin haberinde, Almanya'nın köklü kulüplerinden Stuttgart’ın Ozan Kabak ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar bir sözleşme imzaladığı belirtilerek, “18 yaşındaki futbolcu 11 milyon euroya Galatasaray’dan geldi ve kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu” denildi.

Şimdiye kadar kulübün en pahalı transferi olan İspanyol futbolcu Pablo Maffeo için 10 milyon euro ödendiği aktarılan haberde, Ozan’nın 18 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

Sportbild dergisine konuşan konuşan Stuttgart Kulübünün Yönetim Kurulu Üyesi Michael Michael Reschke, transfere Bayern Münih’in karıştığına ilişkin söylentileri yalanladı. Reschke, Ozan Kabak transferinde herhangi bir başka kulüp ile bir ön anlaşmanın yapılmadığını vurgulayarak, “Futbolcu Stuttgart kulübüne ait. Başka bir kulüp karışmış değil. Böyle yanlış bilgilerin neden yayıldığını bilmiyorum. Bu transferi biz tek başına gerçekleştirdik.” değerlendirmesinde bulundu.

Stuttgarter Zeitung gazetesi de, Stuttgart'ın 2024'e kadar Ozan Kabak ile uzun süreli bir sözleşme imzaladığını belirterek, yetenekli oyuncunun Türkiye'de bu sezon en iyi çıkış yapan oyuncular arasında görüldüğü ifade edildi.

Stuttgart'tan flaş Ozan Kabak açıklaması! ile ilgili etiketler Galatasaray Almanya Ozan Kabak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.