Stresten aldığı kilolar bakın ne çıktı

Siirt'te stresten kilo aldığını düşünen ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kadının karnından 4 kilogramlık kitle çıkarıldı.

Siirt'te yaşayan 49 yaşındaki 3 çocuk annesi kadın, karın ağrısı şikayetlerinin artması üzerine özel bir hastaneye başvurdu. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Recep Bayraktar tarafından yapılan tetkik ve MR görüntülerinde kadının karnında 30 santimetre boyutunda kitle olduğu tespit edildi. Tetkikler sonucu Dr. Bayraktar tarafından ameliyata alınan hastanın karnından 4 kilogram ağırlığındaki kitle 2 saat süren ameliyatla alındı.
Hastanın 13 aydır ara ara kanamaları olduğunu ifade eden Opr. Dr. Recep Bayraktar, yapılan başarılı ameliyat ile hastanın sağlığına kavuştuğunu belirtti. Dr. Bayraktar, “Hastamız 49 yaşında 3 çocuk sahibi daha önce ameliyat geçirmemiş bir hasta. İki gün önce kanında bize gelen kitle 13 aydır lekelenme şikâyetiyle geldi. Hastamız bu şikâyetinin stresten kaynaklandığını düşünmekteydi. Yaptığımız ultrason incelemesinde hastanın karnında yaklaşık 30 santimetre bir kitle olduğunu tespit ettik. Emar incelemede 30 santim yaklaşık rahim kaynaklı bir tümör olduğunu tespit ettik. Kan tahlillerinde tümör markalarının temiz olması bizi sevindirdi. Hastamızın ameliyatını geciktirmeden ertesi günü yaptık. Başarılı bir ameliyatla hastadan yaklaşık 4 kilogram bir tümör çıkardık. Sağlığına kavuşan hastamızı yarın taburcu etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Stresten aldığı kilolar bakın ne çıktı

Stresten aldığı kilolar bakın ne çıktı - Resim : 2

(İHA)

Stresten aldığı kilolar bakın ne çıktı ile ilgili etiketler Siirt Karın ağrısı stres kilo artışı Opr. Dr. Recep Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.