Stranger Things'in oyunu çıkıyor!

Stranger Things'in oyunu çıkıyor! Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in 3. sezonunun yayınlanmasına kısa bir süre kala hayranlarını mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Netflix'in CEO'su Stranger Things'in Pokemon GO gibi bir mobil oyununun çıkacağını duyurdu. Bu gelişme büyük bir heyecan yaratırken internette konu hakkında birçok araştırma yapılıyor. Peki Stranger Things'in oyunu ne zaman yayınlanacak? Hangi telefonlarda oynanabilecek? İşte yanıtı...

Stranger Things'in oyunu çıkıyor! Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Stranger Things'in Pokemon GO benzeri bir oyunu çıkacak. Andorid ve iOS cihazlar için geliştirilen oyun hakkında Netflix CEO'sundan da bir açıklama geldi. İnternette ise bu açıklamanın detayları ve Stranger Things oyunu hakkında merak edilen soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Peki Stranger Things'in oyunu mu çıkıyor? Ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

STRANGER THİNGS'İN OYUNU ÇIKIYOR!

Pokemon Go her ne kadar Türkiye'de resmi kanallardan oyunculara sunulmamış olsa da dolaylı yollardan oynanabiliyor ve bu oyunla başlayan 'konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyunu' furyası bu kez Stranger Things'e ilham kaynağı olmuşa benziyor. Söz konusu oyun, Google Haritalar ile entegre çalışıyor ve oyuncular bu sayede kendi bölgelerinde maceraya atılabiliyor.

Dizinin karanlık dünyasını oyuncuya en iyi şekilde yansıtabilmek için Upside Down artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılacak. Bu dünyanın içinde bulunan yaratıklara karşı mücadele vereceksiniz.

Stranger Things oyunu, dizinin sevenlerinin tahmin edilebileceği gibi 1980’li yıllar temasında olacak.

Dizinin üçüncü sezonu da 4 Temmuz'da başlayacak.

NETFLIX GAMES CEO'SUNDAN AÇIKLAMA

Netflix Games’in CEO’su Teemu Huuhtanen, basın açıklamasında şu şekilde konuştu:

“Esas amacımız Stranger Thins’in arkadaşlık ve doğaüstü macera gibi zengin ve yoğun temalarını aktarıp bunları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz küçük eğlencelere dönüştürmek olacak.”

Oyunun oynanışı hakkında konuşurken bulmaca bazlı bir rol yapma oyunu olarak geleceğini belirten Netflix, Stranger Things’in Pokémon Go’da olduğu gibi konum temelli bir oyun olacağını da ifade etti.

Netflix “Mobil oyun, Stranger Things evrenini 80’lerin Cumartesi sabahı çizgi filmleri tarzında aktaracak. Konum temelli mekanikleri ve Google Haritalar entegrasyonuyla birlikte oyuncular, The Upside Down’u keşfederek gizemleri çözüp, arkadaşlarıyla birleşerek ortaya çıkan şeytanlara karşı savaşacak” dedi.

Stranger Things'in oyunu çıkıyor! ile ilgili etiketler Netflix Android IOS
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.