Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor?

Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor? Dünyaca ünlü dizi ve film platformu Netflix, Stranger Things hayranlarını çok sevindirecek haberler verdi. Dizinin yeni sezon yayın tarihi açıklanırken, tanıtım videosu da yayınlandı. Stranger Things 3. sezonun ne zaman başlayacağını uzun süredir merakla bekleyen vatandaşların da merağı böylece giderilmiş oldu. Yayınlanan fragmanda oyuncu kadrosundaki değişim göze çarptı. Peki Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor? Tüm dünyada büyük bir beğeni ve ilgiyle takip edilen Stranger Things'in yeni sezonu uzun süredir heyecanla bekleniyordu. Dizinin hayranlarına Netflix'ten sevindiren haber ise bugün geldi. Stranger Things 3. sezon yayın tarihi belli olurken, bir de tanıtım videosu yayınlandı. Peki Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar...

Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor?

STRANGER THİNGS 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Netflix'in fenomen dizilerinden Stranger Things'in üçüncü sezonunun 4 Temmuz'da izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Cary Elwes ve Jake Busey, yeni sezonda kadroya dahil olacak. Netflix içerik sorumlusu Ted Sarandos, daha önce yaptığı açıklamada iki yeni karakterin de yan karakterler olacağını ve hikayeye dair çok temel etkileri olmayacağını söyledi. Sezona dair en önemli ipuçları ise yapımcı Shawn Levy'den geldi. Yeni sezonun 1985 yazında geçeceğini söyleyen Levy, hikayenin yönünün biraz değişeceğini ve artık Will'in peşinden daha fazla koşulmayacağını da ekledi.

STRANGER THİNGS 3. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Duffer Kardeşler‘in yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Stranger Things, ilk iki sezonuyla büyük ses getirmiş ve izleyiciyi 80’li yılların büyülü dünyasına ışınlayan atmosferiyle adından söz ettirmişti. Aynı zamanda dönemin kült bilimkurgu filmlerine yaptığı göndermelerle oldukça dikkat çeken dizi; ilk sezonda Will Byers’ın ortadan kaybolmasını işlemiş, 2. sezonunda ise Will’in dönüşüyle beraber yaşanan tuhaf olayları mercek altına almıştı.

İzleyiciyi Upside Down’ın karanlığına sürükleyecek olan dizinin 3. sezonu için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. 8 bölümden oluşan 3. sezon, 1985 yılının yaz aylarında geçecek. Eleven ile Mike’ı, Lucas ve Max’i çift olarak izleyeceğimiz dizinin yeni sezonunda, Joe Keery tarafından canlandırılan Steve Harrington ile David Harbour’ın hayat verdiği Hopper’ın geçmişine dair yeni şeyler görmeyi umuyoruz.

STRANGER THİNGS OYUNCU KADROSU

Öte yandan Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matazarro, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, Joe Keery gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni sezonuna üç yeni oyuncu dahil oldu. Belediye Başkanı Larry Kline rolüyle Cary Elwes, ahlaki olarak yozlaşmış bir haber muhabiri olan Bruce karakteriyle Jake Busey ve Robin’e hayat veren Maya Thurman-Hawke, 3. sezonda karşımıza çıkacak. Bu karakterlerin olayların akışına nasıl etki edeceği büyük merak konusu.

1985 yapımı komedi filmi Fletch ile Back to the Future göndermelerine tanık olacağımız dizinin 3. sezonu, 4 Temmuz‘da Netflix’te yayınlanacak. İzlemek için şimdiden saatlerimizi ayarladığımız Stranger Things’in 3. sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.