Stranger Things 3. sezon fragmanı izle! / VİDEO

Stranger Things 3. sezon fragmanı izle! Netflix'in beğenilen yapımlarından biri olan Stranger Things'in ilk iki sezonu büyük beğeni almış, dünya çapında milyonlarca hayran kitlesi kazanmıştı. Bir süredir 3. sezonun başlamasını bekleyen izleyicilere müjdeli haber bugün geldi. Stranger Things'in 3. sezon fragmanı ve yayın tarihi açıklandı. Bu gelişmeyle birlikte internette tanıtım videosu hakkında araştırmalar başladı. İşte Stranger Things 3. Sezon fragramı izle YouTube! Detaylar haberimizde...

Stranger Things 3. sezon fragmanı izle! Son döneme damga vuran dizilerden biri olan ve 'Upside Down' konusu ile gönüllerde taht kuran başarılı yapımın yeni sezon tanıtım videosu yayınlandı. Bu gelişmeyle birlikte Stranger Things 3. sezon fragmanını izlemek isteyenler internette konu hakkında araştırma yapmaya başladı. Dizinin yeni sezon ilk fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Stranger Things 3. sezon fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Stranger Things 3. sezon fragmanı izle! / VİDEO

STRANGER THİNGS 3. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Netflix‘in son zamanda Türkiye odağındaki ve interaktif yapımlarına epey odaklandık. Ancak dijital yayın platformunun çok sevilen bazı yapımlarını da hemen hemen unutmaya başladık. Stranger Things de bu kategoriye alabileceğimiz serilerden biri. Ancak Netflix, bugün hem serinin üçüncü sezonunun yayın tarihini hem de fragmanını paylaştı. Anlaşılan Upside Down’a geri dönüyoruz.

STRANGER THİNGS’İN 3. SEZONU 4 TEMMUZ’DA YAYINLANACAK

Öncelikle Stranger Things’in üçüncü sezonunun 4 Temmuz’da yayınlacağını belirtelim. Zaten fragmanda da görebileceğiniz gibi “Bir yaz her şeyi değiştirebilir.” motto olarak belirlenmiş. Fragmanda hemen hemen sevdiğimiz tüm karakterleri görebiliyor, hatta çok daha fazlasını görüyoruz. Çünkü ilk sezonda olduğu gibi üçüncü sezonda da Upside Down’da karşımıza çıkan canavarlara bolca yer verilecek gibi duruyor. Stranger Things, yeni sezonda da doğaüstü ve insani tehditlerle dolu. Ana karakterler yaşlanmaya devam ettikçe, ergenlik karmaşası ve arkadaşlık ilişkileri, bu sefer Upside Down’dan çıkan her canavardan daha tehlikeli olacak gibi de duruyor.

Dizinin başrol oyuncuları Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp ve Joe Keery yeni sezonda da karşımıza çıkacak olan isimler.

Bakalım 4 Temmuz’da bizi nasıl bir Stranger Things deneyimi bekliyor.

STRANGER THİNGS

Stranger Things, ABD yapımı bilimkurgu-korku türündeki internet dizisi. Duffer Kardeşler tarafından yönetmenliği, senaristliği ve yönetici yapımcılığı üstlenilen dizi aynı zamanda Shawn Levy ve Dan Cohen tarafından üretilmiştir. Temmuz 2016'da yayınlanan ilk sezonda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine ana kadroda, Noah Schnapp ve Joe Keery yardımcı rollerde yer aldı. İkinci sezonda, Schnapp ve Keery ana kadroya dahil olurken Sadie Sink, Dacre Montgomery, Sean Astin ve Paul Reiser ise diziye katıldı.

1980'lerde Indiana eyaletinin Hawkins adındaki kurgusal kasabasında konusu geçen dizinin ilk sezonu, genç bir çocuğun kasabada meydana gelen doğaüstü olayların ortasında kaybolması ve kaybolan arkadaşlarını arayan üç çocuğa yardım eden, psikokinetik güçlere sahip bir kızın ortaya çıkışı üzerine yapılan araştırmaları anlatmaktadır. Stranger Things 2 başlıklı ikinci sezon, ilkinden bir yıl sonrasını konu alır ve karakterlerin o sezondan sonra oluşan sonuçlarla başa çıkmasını anlatmaktadır.

Duffer Kardeşler, 1980'lerde geçen zaman çizelgesini kurdu ve 80'lerin pop kültürü için bir bağlılık yaratarak doğaüstü unsurların yanı sıra, gizem-fantastik-dram karışımı olarak geliştirdi. Bazı temalar ve yönler, Steven Spielberg, John Carpenter ve Stephen King tarafından üretilen eserlerden uyarlanarak oluşturuldu.

İlk sezon 15 Temmuz 2016'da Netflix'te yayımlandı. Karakterizasyonu, temposu, atmosferi, oyunculukları, müzikleri, yönetmenliği, senaryosu ve 1980'li yıllara ait filmlere bağlı kalmasıyla büyük beğeni topladı. Dizi, 2016 yılında Drama Dizisindeki En İyi Oyuncu Kadrosu kategorisinde Screen Actors Guild Ödülü'nü kazandı. 69. Primetime Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere on sekiz adaylık elde etti, ayrıca birçok endüstri adaylığı ve ödülüne layık görüldü. 31 Ekim 2016 tarihinde Netflix tarafından dizinin ikinci sezon onayı aldığı açıklandı. Dokuz bölümden oluşan ikinci sezon 27 Ekim 2017 tarihinde yayınlandı. Duffer Kardeşler, dizinin üçüncü bir sezon ile devam edeceğini doğruladı ve finalinin dördüncü veya beşinci sezonda gerçekleşeceğini duyurdu.

Konu
Stranger Things, 1980'lerin başında kurgusal kırsal kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçmektedir. Hawkins Ulusal Laboratuvarı görünüşte Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırma yapmaktadır ancak gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanların üzerinde deney yapmaktadır. Yanlışlıkla, "Baş aşağı" olarak adlandırılan alternatif bir evrene açılan bir portal yaratırlar. Bunun sonucunda, Hawkins'in bu olaydan habersiz sakinleri olumsuz bir şekilde etkilenmeye başlar.

İlk sezon Kasım 1983'te Will Byers'ın Baş aşağı'ndan gelen bir yaratık tarafından kaçırıldığı tarihte başlar. Annesi Joyce ve kasabanın polis şefi Jim Hopper, Will'i aramaya başlar. Aynı zamanda, Eleven adlı psikokinetik yeteneklere sahip genç bir kız laboratuvardan kaçar ve Will'i bulmak için yaptıkları aramalarda Will'in arkadaşları Mike, Dustin ve Lucas'a yardım eder. İkinci sezon Ekim 1984'ten itibaren başlar. Will kurtarılır ancak olayların ayrıntılarını çok az kimse bilmektedir. Will'in arkadaşları ve ailesi, Will'in Baş aşağı'ndaki varlıklardan hâlâ etkilendiğini öğrendiklerinde, Baş aşağı'nın kasaba ve insanlık için daha büyük bir tehlike olduğunu fark ederler.

Stranger Things 3. sezon fragmanı izle! / VİDEO ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.