Stoltenberg: Rusya’nın saldırıları ‘zayıflık işareti’

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Rusya’nın Ukrayna’ya gerçekleştirdiği son saldırıları ‘zayıflık işareti’ olarak değerlendirdi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Rusya-Ukrayna Savaşın’nda yaşanan son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ittifakın savaş ne kadar sürerse sürsün Ukrayna'nın yanında olacağını vurguladı.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Rusya'nın 'savaş alanında kaybettiğini’, Ukrayna'ya yönelik son saldırıların ise 'zayıflık işareti' olduğunu nitelendirdi.

'NÜKLEER TEHDİDE KARŞI TEYAKKUZ HALİNDEYİZ'

Rusya'nın nükleer kuvvetlerini yakından izlediklerini belirten Stoltenberg, Moskova yönetiminin duruşunda herhangi bir değişiklik görmediği fakat teyakkuz halinde olduklarını ifade etti.

HİBRİT VE SİBER SALDIRI TEHİDİ

Stoltenberg öte yandan müttefiklere yönelik olası hibrit veya siber saldırıya karşı her türlü olayı yakından izlediklerini dile getirdi.

Stoltenberg: Rusya’nın saldırıları ‘zayıflık işareti’ ile ilgili etiketler NATO Rusya Ukrayna Stoltenberg jens stoltenberg
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.