Stokçuluk yapanlara ceza artıyor: AK Parti, yasa teklifini Meclis'e sundu

AK Parti, 24 maddelik 6. Yargı Paketi'ni TBMM Başkanlığı'na sundu. 24 maddelik yargı paketiyle, stokçuluk yapanlara ceza artırımı geliyor. Bununla birlikte, noterde gayri menkul satışı düzenlemesi de pakette yer alıyor. Ayrıca, hakim ve savcı yardımcılığı süreleri de yeniden düzenleniyor.

AK Parti, 24 maddelik 6. Yargı Paketi'ni TBMM Başkanlığı'na sundu. Meclis'e sunulan yargı paketiyle, stokçuluk yapanlara ceza artırımı geliyor. Bununla birlikte, noterde gayri menkul satışı düzenlemesi de pakette yer alıyor. Ayrıca, hakim ve savcı yardımcılığı süreleri de yeniden düzenleniyor.

Kanun teklifi ile stokçuluk yapanlara 2 milyon TL para cezası verilebilecek.

AK PARTİLİ BÜLENT TURAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 6. Yargı Paketi'nin TBMM Başkanlığına sunulduğunu sosyal medyadan açıkladı.

Turan, sosyal medya hesabından "6. Yargı Paketi" etiketiyle yaptığı paylaşımda, "Hakim ve savcı yardımcılığının getirilmesi, taşınmaz satışlarının noterlerce de yapılabilmesi, fiyatları etkileme, mal, hizmet satımından kaçınma suçlarının cezasının ağırlaştırılmasını içeren 24 maddelik teklifimizi TBMM Başkanlığı'mıza sunduk. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Stokçuluk yapanlara ceza artıyor: AK Parti, yasa teklifini Meclis'e sundu ile ilgili etiketler AK Parti Ceza TBMM yargı paketi stokçuluk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.