Stok görüntüleri gündem olmuştu… Otomobiller nereye kayboldu?

Vatandaşlar sıfır araç bulamazken Çamlıca Camii otoparkında stoklanan araçlar ortadan kaldırıldı. Filo şirketine ait olduğu iddia edilen yüzlerce aracın nereye gittiği ise henüz bilinmiyor.

Vatandaşlar sıfır araç bulamazken Çamlıca Camii otoparkında stoklanmış onlarca aracın görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Olayın haber yapılmasının ardından araçların kaldırılarak otoparkın boşaltıldığı görüldü. Filo şirketine ait olduğu iddia edilen yüzlerce aracın nereye gittiği ise henüz bilinmiyor.

Koronavirüs pandemisinin ardından otomobil fiyatları katlandı. Yaşanan çip krizini bahane eden fırsatçılar stokçuluk yaparak haksız kazanç elde etmek istedi. Otomobil fiyatlarında yapılan düzenlemeler de fırsatçıların hızını kesmedi. Bayilerde araç bulamayan vatandaşlar, galericilerin yüksek fiyatlarına maruz kaldı. Daha önce birçok kez benzeri yaşanan durum geçtiğimiz günlerde Çamlıca Camii otoparkında bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Bir filo şirketine ait olduğu iddia edilen yüzlerce araç otopark alanını doldurdu.

ARAÇLAR YOK OLDU

Bu durumun medyaya yansımasının ardından tepki toplayan stokçular, otoparkta bulunan bütün araçları hemen kaldırdı. Haber sonrası kaldırılan araçların nereye gittiği ise bilinmiyor. Vatandaşlar yaşananlara ilişkin yetkililerden açıklama beklediğini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

 

Stok görüntüleri gündem olmuştu… Otomobiller nereye kayboldu? ile ilgili etiketler Otomotiv sektörü Çamlıca Camii
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.