Stjepan Tomas: Remy, dünyada da marka bir oyuncu

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas takımın Fransız yıldızı için, "Remy değerli bir oyuncu, dünyada da marka bir oyuncu. Antalyaspor'da da onu çok istemiştim, olmadı. Kısmet Rize'ye oldu" dedi.

Milli araya üst üste 3 galibiyetle giren Çaykur Rizespor, Süper Lig'e verilen arada Antalya'da kamp yaptı. Karadeniz ekibinin Sırp teknik direktörü Stjepan Tomas, ligin ilk 8 haftasını, "İlk 8 hafta bizim için iyi geçti. Son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Son 2 maç gol yemedik. İlk iki hafta oynadığımız Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında aramıza yeni katılan oyuncular vardı. Alışma dönemi nedeniyle ilk iki maç bizim için iyi geçmedi. Sonrasında Remy takıma adapte oldu. Bize çok katkı sağladı. İnşallah böyle devam ederiz" sözleriyle değerlendirdi.

Stjepan Tomas: Remy, dünyada da marka bir oyuncu

REMY DÜNYADA BİR MARKA

Tomas, 6 golü bulunan Fransız santrfor Loic Remy ile ilgili "Bir savunma oyuncusu olarak Remy'i tutabilir miydiniz?" şeklineki soruya şu cevabı verdi:

"Remy ile karşılaşmak isterdim. İtalya'da oynarken yıldız oyuncularla karşılıklı oynadım. Vieri, Zidane ve Ronaldo ile karşılıklı oynadım. Düşünüyorum da Remy ile de karşılıklı oynamak isterdim. Zor soru ama İtalya'da büyük yıldızlarla oynadım. Konsantre olunca onu tutabilirdim."

Takımın Fransız golcüsü Loic Remy için övgü dolu sözler sarf eden 44 yaşındaki çalıştırıcı, "Remy kadromuzda değerli bir oyuncu, dünyada da marka bir oyuncu. Antalyaspor'da da onu çok istemiştim, olmadı. Kısmet Rize'ye oldu" şeklinde konuştu.

HEDEF TÜRKİYE KUPASI

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nın hedeflediklerini aktaran Stjepan Tomas, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sezon geniş bir kadro kurduk. Okan hoca ile birlikte Akhisarspor'da kupayı kazandık. Hedef, bu sene kurulan kadro ile Türkiye Kupası'nı kazanmak."

Stjepan Tomas: Remy, dünyada da marka bir oyuncu - Resim : 2

Stjepan Tomas: Remy, dünyada da marka bir oyuncu ile ilgili etiketler Stjepan Tomas Çaykur Rizespor Loic Remy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.