Survivor Steven Kimdir? Steven Salam Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Survivor Steven kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Steven Salam, “Wakanda Forever” sevinciyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Survivor Steven Salam’ın kaç yaşında ve nereli olduğu yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

Survivor 2021 yarışmacılarından Steven Salam en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye geldiği hayat hikayesini paylaştı.

SURVİVOR STEVEN SALAM KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Steven Salam, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Steven Salam

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğan ve daha sonrasında 2011 senesinde Türkiye’ye gelen Steven Salam, lise ve üniversiteyi de ülkemizde okudu. 2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Survivor Steven Salam

Geçen sene İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını söyleyen Steven Salam, şampiyon olduklarını ve 1. amatörden süper amatöre yükseldiklerini ifade etti. Steven Salam yarışma içinde “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA” sözlerini sarf etti.

Steven Salam, Instagram’da 3.535 takipçisi bulunan @steven_salam hesabını kullanıyor.

Survivor Steven Kimdir? Steven Salam Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Steven Salam Survivor Steven Salam Survvor gönüllüler Steven Salam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.