Steven Gerrard adım adım Liverpool'a

Premier League'de evinde oynadığı son 6 maçta da mağlup olan ve bu sezon şampiyonluğa erken havlu atan Liverpool'da Jürgen Klopp'un koltuğu sallanıyor. İngiliz devinde yeni hoca adaylarının başında ise İskoçy'da kendini kanıtlayan kulüp efsanesi Steven Gerrard geliyor.

Liverpool efsanesi Steven Gerrard, Premier Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp'un yerine geçeceği iddiaları üzerine İngiliz basınına konuştu.

Kulüpte teknik direktör değişikliğinin konuşulmaması gerektiğini savunan 40 yaşındaki çalıştırıcı, "Liverpool taraftarı teknik direktör olarak beni değil Jürgen Klopp'u istiyor. Ben de onları destekliyorum. Şu an en iyi menajerlerden birine sahibiz, onu seviyorum" ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerinde 19 yıl forma giydiği Liverpool'da gelecekte görev almak istediğini de kaydeden Gerrard, "Liverpool benim kulübüm, orada harika bir yolculuk geçirdim. Bir gün Liverpool menajeri olmak benim için bir rüya mı, evet öyle ama henüz değil" şeklinde konuştu.

2018'deb beri Rangers'ı çalıştıran Gerrard, İskoç ekibini 10 yıl aranın ardından Premiership'te  şampiyonluğa taşımıştı. Joachim Löw'ün Almanya Milli Takımı'ndan ayrılmasının ardından Klopp'un bu göreve getirileceği iddia ediliyor.

 
Steven Gerrard adım adım Liverpool'a ile ilgili etiketler Liverpool Jürgen Klopp Steven Gerrard premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.