Steven Caulker'ın hüzünlü hikayesi... Alkol bağımlılığından kurtulalı 1000 gün oldu

Steven Caulker'dan Instagram'da duygusal paylaşım... Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen İngiliz futbolcu, 1000 gündür alkol almadığını ve kumar oynamadığını belirten bir paylaşım yaptı. 29 yaşındaki stoperin "1000 gün sonra, birçok insan hala beni kovuyor ve siliyor" sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin bu yaz Alanyaspor'dan transfer ettiği ancak teknik direktörlüğe Vitor Pereira geldikten sonra gönderilecekler listesine konulan Steven Caulker, Instagram hesabından duygularını paylaştı.

Eski bir kumarbaz ve alkolik olan İngiliz stoper, şu ifadeleri kullandı:

"1000 gün önce yere yığılıp kalmış, halının üzerine kusmuş haldeydim. Ailemin evini satmıştım ve 5 aydır işsizdim. Bunu tersine çevirmek için motivasyonun nereden geldiğini bilmiyorum, sanırım toplumu ve özellikle futbolu görmekten bıktım ve hasta olmayı seçmişiz gibi akıl hastalığı olan insanları dışlamaktan bıktım.

Hüzünlü bir hikayeyi paylaşmak yerine hikayemi güçlü bir konumdan paylaşabileceğim bir platforma sahip olmak için hayatımı yeniden inşa etmek istedim.

1000 gün sonra, birçok insan hala beni kovuyor ve siliyor. Ama bugün umurumda değil, alacak kadar güçlüyüm.

Yardım edebildiğim insan sayısı, her bir parçasını değerli kıldı. Futbolculardan avukatlara, sokakta uyuyanlara kadar hepimiz biriz."

Steven Caulker'ın hüzünlü hikayesi... Alkol bağımlılığından kurtulalı 1000 gün oldu

Steven Caulker'ın hüzünlü hikayesi... Alkol bağımlılığından kurtulalı 1000 gün oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Steven Caulker Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.